Сряда, 24 Април 2024, 15:43

Данаил Георгиев, водач на листата за народни представители от "Изправи се БГ! Ние идваме!": Имаме план от 31 мерки за компенсиране на домакинствата и на бизнеса

23 Октомври 2021, 19:17
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1676 1


Ето какво каза Данаил Георгиев за Балканец по време на посещението си в Ботевград:

"Един от най-съществените проблеми, който стои пред България в следващите месеци, е скокът на цените на тока и на горивата. Какви мерки да предприемем, за да се облекчи населението и бизнесът с оглед на растящата инфлация, скокът в цените на газта, на топлото, на ел.енергията. Ние, от Коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме!", сме предложили план от 31 мерки, които са насочени точно към този проблем приоритетно - да бъдат компенсирани домакинствата и бизнесът за увеличената цена на тока, парното и газта, за да можем плавно да преминем зимата.
Относно другата актуална тема - за т. нар. "Зелен сертификат", аз мисля, че това беше интерпретирано погрешно. Зеленият сертификат не означава задължителна ваксинация. Той е необходима стъпка, за да се ограничи разпространението на заразата. Алтернативата е или висока смъртност, или пълно затваряне на държавата. Зеленият сертификат е една мека мярка, която ще позволи на хората и бизнеса да работят.
По въпроса за бъдещото управление на страната, с оглед на последните социологически проучвания, тези партии, които се очертава да имат сериозно представителство в Парламента са диалогични, могат да се споразумеят и да има стабилно управление. Мисля, че политиците си направиха изводите от предишните два парламентарни избора, а и народът прецени добре кои политици и партии ще работят за стабилно управление и кои искат да разрушат системата без да предлагат реални решения.
Като водач на листата на "Изправи се БГ! Ние идваме!", поемам ангажимента, че ще работим в тясно сътрудничество с местната власт, за да може чрез нас, пред Министерски съвет, общините да реализират своите проекти и програми.
Ще настоявам да има сътрудничество между депутатите от Софийска област, независимо от партийната им принадлежност, да работим заедно за развитието на общините."


Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Октомври, 19:55

    Защо няма кабелна във Врачеш, вече 5ч.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete