Понеделник, 29 Април 2024, 14:38

Делегация от Правец бе на посещение в Серпухов

27 Септември 2012, 19:24
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3391 6


Делегацията от Правец се завърна от посещението си  в Серпухов. Община Правец представляваха  кметът Румен Гунински, председателят на ОбС Николай Яхов и секретарят на общината Албена Петрова. 

В Серпухов нашата група е била посрещната от председателя на Общинския съвет, руски бизнесмени и общински съветници. В самия ден на празника на побратимения на Правец руски град кметът Румен Гунински и председателят на ОбС Николай Яхов са произнесли поздравителни приветствия от официалната трибуна. Кметът на Серпухов -Залесов е поел обещание пред Румен Гунински да посети Правец още тази година. „И двамата се обединихме около идеята, че трябва да работим в посока на задълбочаване на контактите между двете общини”-изтъкна Румен Гунински. Той допълни още, че със Залесов са постигнали договореност в най-скоро време да бъдат осъществени разменни гостувания на младежи и ученици от Правец и Серпухов.  

„На нашата делегация бе обърнато специално внимание. Домакините бяха подготвили доста наситена програма”-разказа председателят на ОбС Николай Яхов. „Успяхме да разгледаме повечето от забележителностите на града”-допълни секретарят на Община Правец Албена Петрова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Септември, 22:27

    Само се чудите къде да си брестите гъзовете! Кога ще помислите за жителите на града? Не стига, че съм принуден да работя в друг град, ами когато се прибера няма къде да отида да спортувам :( Очевидно не пеете в хора, които има думата за ползването на залата, ами поне хванете да ни направите едно игрище за нас обикновените граждани. Нали се сещате, че не можем да си позволим да играем голф!? Сега проекти има колкото искате за площадки, а вие обичате проектите :wink: хванете и спечелете един, откраднете половината и дори бетон с две врати да сложите пак ще сме щастливи! Знам, че четете новините и коментарите в Балканец, знам че друга работа имате, но предпочитате сайтовете, затова хванете и малко се вслушайте в думите на обикновените хора. Всички знаем, че с купените цигански гласове ви избраха, но постарайте се поне малко да направите живота ни по-лек!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Септември, 10:02

    Как са се разделили по двойки, много яко. Сигурно жените са си подсигурили отще доста време в общината.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: anonimen 28 Септември, 14:44

    mnogo interesno koi mladeji 6te otidat :?: dali 6te sa deca na obiknoveni xora ilin pak tia ot plakatite koito sa deca na ,,NA6ITE XO5RA,,

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Септември, 16:28

    Е няма как да пратят дете на продавачката в АГровила, така че се успокойте.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 28 Септември, 18:34

    mnogo jalko! Jiveq sre6tu stadiona i do predi godina se subira6e edna seriozna grupa u4enici da trenirat. Qvno entuziazmut im be6e golqm i sled kato gi izgoniha ot tam izvestno vreme ti4aha po putq okolo golf igri6teto... sega vseki den sedqt vuv Flamingoto i pu6at :(

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete