Четвъртък, 2 Май 2024, 06:54

"Демократична България" откри нов офис в Ботевград (ВИДЕО)

6 Септември 2022, 17:45
(2) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2157 1


В Деня на Съединението – 6-ти септември, кандидатите за народни представители от „Демократична България“ за София-област, прерязаха лентата на новия офис на партията в Ботевград. Той се намира на бул. „България“ 5, до механа „Бохеми“.
Преди официалното откриване на Клуба в Ботевград, водачът на листата за 26-ти МИР – Антоанета Цонева, заедно с Николай Диловски – председател на местната организация на „Дeмократична България“ и кандидат за народен представител, Нели Цанова – секретар на местната организация и кандидат за 26-ти МИР, и Васил Зашкев – също кандидат за народен представител, поднесоха венец пред Войнишкия паметник в центъра на града, по случай 137-та годишнина от Съединението на България.
„За мен е голяма чест да открием заедно нашия офис и щаб на днешния ден! Всички наши съмишленици са обединени от идеята, че „Демократична България“ ще направи много добър резултат на тези избори. Нека на днешния ден си пожелаем, заедно със смирението и почитта към тези които извършиха тоя чутовен подвиг преди 137 години, да направим всичко възможно по силите си, тази страна да не бъде отклонена от европейския избор на хората. Ние сме гарант, че това няма да се случи!“, заяви водачът на листата Антоанета Цонева след прерязването на лентата.
 „Ботевград е един добър пример как един превзет град може да се върне към нормалността. Надяваме се този добър пример да бъде пренесен в цяла България и нормалните, здравомислещи хора да изберат добре подготвените политици, които да нормализират обстановката в България и да заздравят връзките ни с цивилизования свят!“
Това заяви Николай Диловски – 7-ми в листата на „Демократична България“ и допълни:
„Аз съм земеделски производител и ние сме планински район. В програмата на „Демократична България“ е записано – да ограничим субсидиите за големите плантаторски фирми с милиони декари и да се пренасочат средствата за младите фермери, които се занимават със зеленчукопроизводство, с овощарство.“

Каква е националната кауза, около която днес българите трябва да се обединим? Кои са приоритетните проблеми за разрешаване в общините от Софийска област и как ще бъдат разрешени?
Отговорите на тези въпроси от кандидатите за народни представители на „Демократична България“, може да видите тук:


Купуването и продаването на гласове са престъпления!



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Демократична България , Да, България! , Демократи за силна България , Зелено движение

Коментари (1)

  • Отговори (17) (5)
    1. добавен от: Иван 6 Септември, 20:33

    Възможно най-неадекватната партия в момента :D

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete