Понеделник, 6 Май 2024, 16:31

Ден на малките и cредни предприятия в Ботевград

10 Ноември 2016, 11:09
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2493 11


На 11 ноември, в рамките на PMI Day - Ден на малките и средни предприятия, за втора поредна година фирмите членуващи в Конфиндустрия България ще отворят врати за ученици.
 Конфиндустрия България от 16 години е гласът на италианското предприемачество в България. Сдружението обединява италианската индустриална общност в страната, поддържа дейността й и улеснява нейните инициативи. В сдружението членуват над 300 фирми с италиански или смесен капитал, които осигуряват над 25.000 работни места в страната.
 
На 11 ноември 2016г. ще се проведе PMI Day - Ден на Малките и Средни Предприятия - една инициатива на Конфиндустрия - най-голямата индустриална организация в Италия, и в частност на нейната структурата отговаряща за малките и средни предприятия – Пикола Индустрия - която ние от Конфиндустрия България решихме да подкрепим и да пренесем в България. PMI Day се провежда успешно вече седем години на територията на Република Италия, в рамките на Европейска седмица на малките и средни предприятия. В България ще се проведе за втори път по инициатива на Конфиндустрия България.
 
В тазгодишното издание на PMI Day - Ден на Малките и Средни Предприятия участие ще вземат фирми и училища от София, Пловдив, Пазарджик, Ботевград и Своге. Целта на мероприятието е да се организират посещения на ученици във фирмите членуващи в Конфиндустрия България, за да могат по този начин младежите лично да запознаят и да оценят приноса на промишлеността и бизнеса към качеството на живот, както и да разширят своя мироглед и да се запознаят с различните възможности, които им предлага работния свят. В контекста на реалната работна обстановка в предприятието учащите ще могат да свържат теоретичните си познания с производствения и работен процес.
Фирмите, членуващи в сдружението, ще отворят врати за учениците и техните преподаватели, за да споделят своя опит, да им покажат резултатите от своя труд и да разкажат за бъдещите си планове.
 
В община Ботевград PMI Day - Ден на Малките и Средни Предприятия ще се проведе със съдействието на фирма Булсан ЕООД. Дружеството Булсан ЕООД е регистрирано през 1998г Основната дейност на фирмата е производство на умивалници, поддушови корита и плотове. Продукцията се произвежда от материали различни от керамика - смоли, карбонати, катализатори и др. Предназначена е предимно за европейския пазар – Италия, Испания, Франция, Германия, Великобритания, Белгия, Холандия и др. Булсан ЕООД работи, както с клиенти от държавите членки на Европейския съюз, така и такива извън него. Към 30.10.2016 в Булсан ЕООД работят към 321 човека, от които 23-ма мениджъри, ръководители и специалисти и 298 квалифицирани работници заети пряко в производството. Дружеството няма открити търговски обекти на територията на страната.
Булсан ЕООД ще посрещне ученици от двете професионални гимназии в гр. Ботевград - Професионална Гимназия по Техника и Мениджмънт „Христо Ботев“ и Техническа Професионална Гимназия „Стамен Панчев“.
 
Екипът на Конфиндустрия България е на разположение за допълнителна информация
относно инициативата.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 12:26

    Станислав от Булсан е комплексар !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 12:36

    И шефа му също :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: uslujlivata 10 Ноември, 12:54

    Станчо, кажи по колко рушвети вземаш на месец от фирмите и , с които контактуваш?
    Колко несъществуващ материал ти изписват- няма ли кой да те провери?
    Бонджи, той от теб е откраднал толкова - то къща , то ретро коли и мотори , то апартаменти в София.
    Дай вземи ме и мен на работа с такава заплата и аз да се замогна малко.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 13:01

    Станчо е крадец

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 20:55

    В ботевсело резонно е да се провеждат само дни на малките пишки и средните пръсти

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 21:00

    Цигански не четем!

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 21:19

    Цигански не четем!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 14:58

    Говори се, че на Руския пазар ще правят жилище за бежанци с европейски пари.Ортак на Семкова е Белязания с откраднатите милиони.Казват, че разрешението за строеж е подписано от един корумпиран, неграмотен, миризлив зам. кмет( с мустаци). Кмете, той е срам за общината.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete