Петък, 17 Май 2024, 14:07

Ден на отворените врати на Сенсата в Ботевград

9 Юни 2016, 10:10
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1993


На 31-ви май Сенсата Технолоджис България проведе ден на отворените врати за студенти в завода си в Ботевград. Над 30 следващи и преподаватели от Техническият университет и от Химикотехнологичен и металургичен университет  прекараха целия ден в компанията.
 
Целта на събитието беше запознаването на студенти от двата ВУЗ-а с всички процеси, през които преминават продуктите в производството. Студентите имаха възможност да се срещнат със специалисти от различните отдели в компанията и да се запознаят с техният принос към бизнеса. Всички присъсващи имаха чудесната възможност да посетят производството и да видят процесите в действие.
 
“С удоволствие отваряме вратите на нашия завод за студенти и ученици и ги каним да ни посещават поне три пъти годишно - каза Томи Вер Елст, Генерален директор на Сенсата Технолоджис България. - Искаме да направим традиция от тази добра практика и да дадем възможност на завършващите да стартират професионаланата си кариера при нас. Полагаме много усилия за развитието и обучението на младите хора, зашото вярваме, че те са бъдещето на България.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete