Четвъртък, 2 Май 2024, 12:08

Ден на отворените врати в Сенсата Технолоджис България

25 Август 2015, 12:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4292


Ден на отворените врати в Сенсата Технолоджис България - над 500 служители на Сенсата Технолоджис България и техните семейства се забавляваха през уикенда в гр. Ботевград

През изминалия уикенд Сенсата Технолоджис България за първи път организира специално за своите служители, както и за техните семейства и деца „Ден на отворените врати“. Интересното събитие стартира събота в 10 ч. в завода на фирмата в гр. Ботевград и продължи до ранния следобяд. Над 500 посетители - служители и техните семейства от региона на Ботевград и София, имаха възможност да се запознаят с производствените процеси в завода и да прекарат един забавен ден, изпълнен с много изненади и подаръци.

Служителите на Сенсата имаха възможност да участват във водените от специалисти турове, по време на които бяха запознати отблизо с производството на сензорите за автомобилната индустрия и различните процеси, през които се минава, за да се достигне до крайния продукт.

Въпреки дъждовното време настроението на всички беше много добро, като за целта отвън бяха изградени множество шатри, които събраха всички семейства. Посетителите се насладиха на специално избран кетъринг, а изненадите включваха различни екипни игри, както и подаръци - брандирани шапки.

На събитието присъстваха рекорден брой деца на служители на Сенсата България - над 150. Разбира се фирмата се беше погрижила за доброто настроение и усмивките на най-малките посетители, като за целта имаше специална изненада за тях - куклен театър „Кучето което не знаеше да лае“ от Джани Родари, както и рисуване на лица, оцветяване на гипсови фигурки и други различни увлекателни игри.

Организаторите бяха осигурили и бебешки кът за най-малките посетители. Всяко дете получи и подарък - плажен тенис от лимитирана серия брандиран с логото на Сенсата.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete