Четвъртък, 2 Май 2024, 17:26

Депутатът Валентин Тончев търси отговори на важни въпроси за областта

19 Март, 09:55
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 610 2


Народният представител за Софийска област от ДПС Валентин Тончев поставя важни въпроси за областта за разглеждане в парламента.
На предходното заседание на НС Тончев поиска отговор от енергийния министър по въпрос, свързан с проблеми с електрозахранването на село Осиковица.

Тази седмица на парламентарния контрол на дневен ред ще бъде поставен въпрос, който отново засяга Община Правец, а по-конкретно - подобряване на инфраструктурата на път I-3, в отсечката Джурово - Осиковица - Осиковска Лакавица.

Пътят е част от Републиканската пътна мрежа и е в лошо състояние - с много дупки и затрупани и обрасли с храсти канавки, неосветен. В района на Осиковица, в м. "Бусорица" и махала "Гетовци" дърветата са надвиснали над пътното платно и ограничават видимостта. В местността "Тиловски бряг" скалният участък не е обезопасен и често падат скални късове, които не се почистват своевременно.
Валентин Тончев ще потърси отговор на въпроса: "Планира ли МРРБ да предприеме мерки за подобряване на инфраструктурата на този път, и какви са те?"



Източник: balkanec.bg

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 19:21

    Какво лъже тоя бе,в правешките села проблеми няма, живея в Осиковица, там проблеми с тока няма, пътя между селата е сносен и прочие, защо вади торбата с лъжите и ни черни,не го е срам.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Април, 23:17

    Ебаси цирка

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete