Неделя, 28 Април 2024, 21:31

Деца засадиха фиданки на входа на село Осиковица

17 Април 2015, 14:53
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1361 8


"Гората-дар и отговорност", такава беше темата на втория граждански урок в Осиковица. Инициативата е посветена на 190-годишнината на училището и 120-годишнината на читалището в селото.
На 16 април децата изслушаха беседа за значението на гората в живота на хората и за нуждата от залесяване. На 17 април се проведе и практическата част на урока-децата засаждаха фиданки, предоставени от местния лесничей. Детската идея е да направят ароматна кестенова алея на входа на селото. За съжаление, фиданките не стигнаха за изпълнението на идеята. но работата продължава веднага, щом пристигнат новите фиданки. Колкото до вече засадените, всяка от тях си има свой стопанин, който да се грижи за нея.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Васил 17 Април, 15:16

    Похвално.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Април, 15:21

    Само ромчета, в селата почти няма млади българи и това е от "умни кметове и общински съвети".Ако ги питаш в Правец всичко е 6......
    Оставка на Общински съвет Правец за системно несправяне с обезлюдяването на селата,за най-високата безработица в региона,за несигурността в града,за лобиране на газов доставчик на който повечето не могат да плащат.Оставка веднага, ако имате нещо в празните глави :!:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Април, 15:25

    Това ако беше Франция,Италия,Турция,Гърция да са ги изгонили със ритници от общината.Няма да смеят да отидат на работа.Ама пусто,робско,овче правешко племе.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 17 Април, 17:55

    Нека се учат децата да създават, а не като всички останали батковци, учители и всички просто останали двукопитни мързели - родители крадливи и т.н.т.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 17 Април, 18:26

    Аре стигате бе роми от правец са убили човек и вие веднага сте тръгнали да убиждате всички роми все пак те са въспитани а не като другите те дори на знаят какво е думата училище ....... А доколкото тия дето убижаат всички роми да си ебат майките в гъзовете

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 17 Април, 18:47

    5 виждам, че знаеш наполовина български, но това, че се опитваш да пишеш на български е похвално продължавай да се развиваш, всички се развиваме докато живеем. Имаш обаче основна грешка, с псувня не се върви напред,имаш претенции без покритие. Сигурна съм, че има българи които правят правописни грешки, но 90 процента от циганите псуват и това вече ги праща в най долната стълбица на обществото, да спомена кражбите и у убийствата. Съжалявам, но трябва да работите върху имиджа си

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Април, 21:01

    GORATA E DAR ZA KRADEZA BAREZI, ZA KRADLIVATA KMETIZA NA KALUGEROVO, ZA KMETIZATA NA OSIKOVIZA I T. N.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Април, 15:09

    и за всички вас

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete