Петък, 3 Май 2024, 11:05

Децата от Етрополе с участие в детския футболен турнир „Кюстендилска La Liga“

8 Април, 10:58
(2) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 457


Децата от Детско-юношеската школа в гр. Етрополе родени 2014 г. и 2015 г. се превърнаха във важна част от второто издание на детския футболен турнир „Кюстендилска La Liga“. Участието им бе не само достойно, но и вдъхновяващо, доказвайки техния ангажимент и талант.

Турнирът, който се проведе на футболния терен в двора на Езикова гимназия, беше организиран от домакините от ФК „Кюстендил“ и Община Кюстендил. Силни отбори като ПФК „Левски“-София, ПФК „Арда“-Кърджали, ФК „Кюстендил“, ФК „Рилски спортист“-Самоков, ФК „Лъвчета“-София и други, също участваха в събитието.

Домакините от ФК „Кюстендил“ завоюваха турнира в двете възрастови групи, докато купите на победителите бяха връчени от кмета на Община Кюстендил, инж. Огнян Атанасов.

Малките етрополци се справиха отлично във всичките си срещи, демонстрирайки добри футболни умения и екипен дух. Техният ангажимент и усилията, които вложиха в подготовката и участието си в турнира, бяха оценени от зрителите и феновете на футбола, които ги изпратиха с аплодисменти.

Със своето представяне, децата от Етрополе създадоха не само радост и гордост в сърцата на своите родители и треньори, но и доказаха, че имат потенциал да се състезават успешно срещу по-опитните си съперници.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete