Петък, 3 Май 2024, 23:53

Децата от ЦДГ "Синчец" изнесоха пролетен концерт

9 Май 2014, 20:46
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2080 1


Децата от ЦДГ „Синчец” изнесоха тази вечер концерт пред своите родители и гости в големия салон на читалище „Христо Ботев”. Пролетният празник, наречен "Магията на детството",  бе открит от директора на детското заведение – г-жа Таня Цанова. Водещ на спектакъла бе г-жа Росица Лазарова, а нейната помощничка, в ролята на рожденничка, бе Калина от III А подготвителна група. В концерта взеха участие възпитаници на ЦДГ „Синчец” от всички групи. Те представиха много песни, танци и сценки, както и  демонстрации по таекуондо.
На финала г-жа Цанова каза: „Днес децата от детска градина „Синчец” празнуваха рожден ден в красивото читалище в Ботевград. Днес, когато празнуваме Деня на Европа, ние им пожелаваме да разнасят славата на България с постиженията си в престижни европейски и световни университети. Ние вярваме в тях, защото те са едни умни деца на нашия град, те са децата на България, те са децата на Европа, те са децата на света!”

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Май, 11:08

    БРАВО!!! Да са живи и здрави, весели, умни, талантливи, успешни малчуганите, персоналът на детската градина, близките им!!! :) :) :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete