Събота, 11 Май 2024, 08:14

Детска градина "Пролет" на 40 години!

31 Май 2022, 21:14
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 992 0


В големия салон на НЧ "Иван Вазов-1947" детска градина "Пролет" отбеляза своята 40-годишнина. Чрез документалния филм "Пътят на ДГ "Пролет" по докосващ начин беше направена ретроспекция на развитието на детското заведение, като бяха включени и кадри от предишни юбилейни концерти. Носталгичен момент бяха кадрите с Цецо Станков, които трогнаха родителите и всички негови близки и приятели. Съпоставяха се моменти на сегашните възпитаници на градината, както и такива от откриването.

Гимнастическа композиция по музика на Вангелис, песен "ЧРД Детска градина", "Домът на децата през детските очи" и разбира се Химнът на детското заведение бяха сред изпълненията от децата.

Може да се каже, че тази вечер децата имаха думата - те бяха водещите на концерта. Думата беше изцяло в тях и те показаха нагледно какви са функциите на детската градина - да възпитава, образова и подготвя за живота своите възпитаници. В малката зала на читалището беше подредена и изложба по повод юбилея. По време на концерта бяха наградени и участниците в конкурса "Моята детска градина". Директорът Емилиана Георгиева благодари на всички деца и родители.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (230)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete