Понеделник, 29 Април 2024, 04:42

Детската формация на "сините" спечели Купата на БФС след успех с 4:0 в Правец

24 Април 2012, 18:43
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2616 4


Детският тим  на "сините" спечели Купата на БФС след успех с 4:0 над Славия.
Отборът на "Левски" (родени 1998 г.) спечели Купата на БФС след като на финала победи Славия с убедителното 4:0. 
Два гола за победата на "сините" отбеляза синът на Даниел Боримиров - Алекс. Един гол прибави Илиян Стефанов, а малко по- късно и Ангел Сираков. Срещата се проведе на градския стадион в Правец, а рефер беше Николай Йорданов, на когото асистираха Веселин Мишев и Венцислав Гаврилов. .
Младите „сини"имаха преимущество през целия мач и не оставиха никакво съмнение в превъзходството си, надигравайки избраниците на бившия вратар на "Левски" Здравко Здравков-Фози. 
Въпреки загубата футболистите  на "Славия" показаха благодарността  към треньора си, като на края на мача облякоха фланелки с надпис - Обичаме те, тренер !
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Април, 09:33

    Още от съблекалните този помияр се осра:в 4 мин.отсъди абсолютно несъществуваща дузпа за Левски.Левски бе много по добър от Славия но подуенския пратеник подсигури за всеки случай "отбор на народа".Сега чувам че бил назначен да свири ЦСКА-Левски!! Тия от БФС явно искат по всякакъв начин да предизвикат някакви безредици за да повтори случая Мездра!!!! Подуенския пратеник както вече се досетихте е Николай Йорданов!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Април, 15:38

    На баба ти хвърчилото.Подуенският пратеник е един от най - мразените съдии от феновете на Левски(мача с литекс на Герена преди 2 години),а иначе ти явно си от тия с директивите,дето смятат че има световна конспирация срещу изкуственото им отборче

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Април, 18:37

    Явно позна че съм от ЦСКА.Но аз не съм го крил но и не желая да влизам в полемика с теб заради хвърчилото на баба ми.Колкото и да считате Н.Й.за най мразения съдия от Левскинещата не стоят точно така.Само ако беше видял дузпата за Левски /децата/.....Лошото е че същия тоя некадърник може да свирне и подобна дузпа и в неделя /за Левски естествено/ и това може да доведе до нежелани инциденти на стадиона.Това имах в пред вид относно БФС и случая Мездра.Ще се търси и най малкия повод ЦСКА да бъде ощетен с различни приоми,това да доведе до наказания и край с титлата!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Април, 19:46

    ма разбира се нали има директива

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete