Вторник, 7 Май 2024, 09:49

"Дигитален предприемач в България - защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството"

25 Ноември 2014, 15:53
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1495 1


Днес, в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец, се проведе безплатно събитие на тема „Дигитален предприемач в България – защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството”, организиран от Национален офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ (Българска асоциация за интернет технологии). 
На събитието бяха представени възможности и добри практики в подкрепа на дигиталното предприемачество и ИТ уменията, които БАИТ и в частност Офисът за технологичен трансфер предоставят. 
Екип от млади предприемачи презентира идеята си „ЕyeWatt“ или как мобилно приложение позволява на малки, средни предприятия и битови потребители да постигнат реална енергийна ефективност и защита от енергийните монополи. 
Събитието завърши с коктейл и дискусия на тема „Има ли почва за развитие на стартъп в България“. Присъстващите имаха възможност да обсъдят с екипа на ОТТ-ИКТ към БАИТ въпросите, които ги вълнуват както и да получат индивидуални консултации. 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Ноември, 13:40

    Ало БАЛКАНЕЦ!!! Докога в сайта ще се мъдри снимката на Павлин Цветков? За държавен глава ли е избран, нов бай Тошо ли си имаме или никой не се занимава с поддръжката на сайта?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete