Събота, 18 Май 2024, 18:19

Дипломира се випуск 2014 на Международно висше бизнес училище

28 Октомври 2014, 14:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4912 4


На 25 октомври 2014 г. в НДК в София се състоя официалната церемония по дипломиране на випуск 2014 на Международно висше бизнес училище. На нея бяха връчени дипломите на 1478 студенти от Випуск 2014 – 1188 от тях получиха своята бакалавърска степен, а 290 - магистърската си степен. Двете отделни последователни церемонии в празничния съботен ден събраха хиляди родители и гости, които аплодираха получаването на дипломите.

Ректорът на МВБУ проф. д-р Руслан Пенчев поздрави студентите и техните родители с дипломирането и от името на академичното ръководство и преподавателите благодари за успешната съвместна работа през годините и добрите резултати на випуска.

Успешно завършилите обучението си в образователно-квалификационните степени „Бакалавър” и „Магистър” са по специалностите: Бизнес администрация; Бизнес финанси; Интернет маркетинг Логистика; Музикален бизнес; Счетоводство и одитинг; Управление на проекти; Управление на публичния сектор; Управление на сигурността и Управление на туризма (магистри). Бакалаврите завършиха специалностите Бизнесадминистрация; Международни икономически отношения; Счетоводство и контрол и Туризъм.

Отличниците магистър Ралица Антонова Тодорова от специалност „Интернет маркетинг” и магистър Зорница Огнянова Велинова от специалност „Управление на сигурността”, поздравиха колегите си от името на Випуск 2014.

Заедно с дипломирането на випуска на церемонията на МВБУ бяха  присъдени и академичните длъжност „професор” и „доцент” на преподавателите, постигнали следващото ниво на професионалното си развитие. Ректорът проф.  д-р Руслан Пенчев и проф. д-р Теодора Георгиева, заместник-ректор по научно-изследователската дейност връчиха техните дипломи под аплодисментите на всички преподаватели, дипломанти и гости. Академичната длъжност „професор” беше присъдена на Ванче Бойков и Валери Ненков, а академичната длъжност „доцент” на Стела Балтова и Мария Казанджиева. Образователната и научна степен „доктор” беше присъдена на Марко Янкович, Тодор Коджейков, Орлин Алексиев и Горан Динич.

Тази година неочаквано, извън сценария, дипломирането на Випуск 2014 завърши с…обяснение в любов и връчване на пръстен, което взриви залата – получи ги пред всички отличничката Зорница Велинова, която се е запознала със своя приятел Николай именно по време на следването им в МВБУ.

По традиция, както винаги досега в над 23-годишната история на Международното висше бизнес училище, след официалната церемония  дипломантите и техните преподаватели направиха обща снимка за спомен, която ще носи датата 25 октомври 2014 г.

Източник: Международно Висше Бизнес Училище

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 16:19

    Браво!И успех на всички завършили!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 16:36

    жалко, че това училище скоро няма да го има вече в Ботевград...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 17:19

    Ама Виктор Петрович ли е декана?! Записвам се и аз!
    http://cs311925.vk.me/v311925971/2b62/GCUBqV3A7Pg.jpg
    :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 18:24

    Завършилите Музикален бизнес, какво ще работят?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (248)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete