Сряда, 19 Януари 2022, 23:03

Дирекция "Социално подпомагане" - гр. Костинброд с нов адрес

7 Декември 2021, 09:12
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 186 0


Дирекция „Социално подпомагане“- гр. Костинброд обслужва жителите на община Костинброд на 4-тия етаж в поликлиниката.

На светълия, християнски празник- Никулден, официално се откриха новите помещения на дирекцията.

Досега дирекция „Социално подпомагане“ ползваше част от общински имот при общежитията на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“. Поради изтичане на договора и с оглед по-доброто организиране на дейността на дирекцията, община Костинброд предостави десет помещения на 4-тия етаж в поликлиниката. Целта на община Костинброд е предоставяне на качествени административни услуги на потребителите и осигуряването на достъпна среда за хора в неравностойно положение. Проблемът с достъпа на жители от община Костинброд, които ползват услугите на Дирекция „Социално подпомагане“ - е разрешен!

Новите десет помещения са напълно ремонтирани и се намират в сградата на поликлиниката на ул. „Славянска“ 35, гр. Костинброд. На същия етаж се намира още Центърът за социална реабилитация и интеграция „Надежда“, които потребители са насочени именно от дирекцията.

Преди няколко години в поликлиниката се изгради инфраструктура за хората с увреждания /рампа/ и се ремонтира изцяло покрива на цялата сграда.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Дамян от храм „Св. Св. Кирил и Методий“.

На откриването на социалните присъстваха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет-Костинброд, г-жа Галя Стоичкова- директор дирекция „Социално подпомагане“- гр. Костинброд, г-жа Камелия Велкова- общински съветник, г-жа Валя Иванова – секретар на община Костинброд, г-жа Светослава Иванова-директор ДЦРДУ, г-жа Жана Кръстанова- директор на ЦСРИ, г-жа Росица Иванова- управител на Домашен Социален патронаж, г-н Валери Миронов- директор на ЦОП „Промяна“, служители на Социално подпомагане-гр. Костинброд и служители на общинска администрация- Костинброд.

Кметът на община Костинброд заяви пред всички присъстващи, че община Костинброд е обследвала сградата, подготвила е проект и ще кандидатства за енергийна ефективност на цялата сграда на поликлиниката. А до няколко месеца асансьорът, водещ до 4-тия етаж ще бъде изцяло подновен.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (16)

Смятате ли, че днес България е независима държава?

Анкета » коментари (16)

Смятате ли, че днес България е независима държава?

отговори
Да, напълно независима е (73)
70% Complete
Не, не е независима (1140)
70% Complete
Частично независима е (150)
70% Complete
Нямам мнение по въпроса (57)
70% Complete