Събота, 24 Февруари 2024, 11:56

Доминик Хамерс: Подкрепили сме над 1000 благородни каузи

27 Ноември 2023, 16:29
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 742 0


„Опитът ни в областта на корпоративната социална отговорност е повече от 30 години. Подкрепили сме над 1000 проекта през годините.“

Това съобщи г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД по време на събитието „Капитал – Софийска област“. Той участва в панела „Отговорният бизнес променя средата“.

Програмите за корпоративна социална отговорност и инициативите на Група ГЕОТЕХМИН са насочени най-вече към общините, в които оперират нашите дружества и основно Елаците-Мед АД, най-голямото дружество в Групата, което има над 2000 служители.

Доминик Хамерс разказа как през 2018 г. по инициатива на управителя на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е създадена Благотворителната програма „Българските добродетели“, съвместно с четири дружества от групата – Геотехмин ООД, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг, с определени проекти и ясен бюджет.

„За нас е важно да подкрепяме проекти, които имат дълготраен ефект, за да създадем по-добра среда за живеене и да повишаваме жизнения стандарт на хората. Оказваме и помощ при бедствия. Например по инициатива на управителя на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов помогнахме на пострадали от наводнението в Етрополе и чрез Българския Червен кръст на пострадали от земетресенията в Турция и Сирия“, разказа Доминик Хамерс.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

отговори
Да (81)
70% Complete
Не (173)
70% Complete
Не знам (15)
70% Complete
Сумата трябва да е по-малка (25)
70% Complete