Събота, 13 Юли 2024, 20:11

Доминик Хамерс: Подкрепили сме над 1000 благородни каузи

27 Ноември 2023, 16:29
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 782 0


„Опитът ни в областта на корпоративната социална отговорност е повече от 30 години. Подкрепили сме над 1000 проекта през годините.“

Това съобщи г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД по време на събитието „Капитал – Софийска област“. Той участва в панела „Отговорният бизнес променя средата“.

Програмите за корпоративна социална отговорност и инициативите на Група ГЕОТЕХМИН са насочени най-вече към общините, в които оперират нашите дружества и основно Елаците-Мед АД, най-голямото дружество в Групата, което има над 2000 служители.

Доминик Хамерс разказа как през 2018 г. по инициатива на управителя на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е създадена Благотворителната програма „Българските добродетели“, съвместно с четири дружества от групата – Геотехмин ООД, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг, с определени проекти и ясен бюджет.

„За нас е важно да подкрепяме проекти, които имат дълготраен ефект, за да създадем по-добра среда за живеене и да повишаваме жизнения стандарт на хората. Оказваме и помощ при бедствия. Например по инициатива на управителя на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов помогнахме на пострадали от наводнението в Етрополе и чрез Българския Червен кръст на пострадали от земетресенията в Турция и Сирия“, разказа Доминик Хамерс.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (131)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (32)
70% Complete
Всички са маскари. (59)
70% Complete