Четвъртък, 25 Април 2024, 23:59

Драгоман остава без автобусни превози заради протест

17 Май 2022, 15:01
(1) (1)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1339 3


Община Драгоман е получила писмо от Конфедерацията на автобусните превозвачи, в което се съобщава, че на 18 май от 09.00 ч. до 17.00 ч. транспортните фирми, извършващи превоз на пътници на територията на община Драгоман ще бъдат възпрепятствани да извършват възложените им маршрутни разписания.
Протестните действия са във връзка с тежката икономическа ситуация, която води до невъзможност за обслужване на възложените разписания, вследствие на високите цени на горивата, невъзможността да заплащат полагащите се трудови възнаграждения на служителите, липсата на субсидиране на слабонаселените места, които не попадат в обхвата на Наредба и включването им в нейния обхват, и срещу намерението за разширяване обхвата и увеличаване на цената на ТОЛ-системата, пишат още в писмото си от Конфедерацията на автобусните превозвачи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Ваня Вълчева 19 Май, 09:40

    Дано е само за 18 май на н.г.

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Бай Ганьо "гупака" 2 Юни, 10:41

    Няма такова нещо, курсовете се изпълняват. Освен това в гр . Драгоман имат и влак. А какво става с транспорта в с. Дреатин,с. Чеканец,с. Ялботина, с. Цацаровци,с. Бачево и защо тези села са оставени 2 години без транспорт. В тези села няма аптеки, магазини, а хората измират като мухи без тази община да не хае за тях. Но трябва за това да носят отговорност не само общината, но и Държавата !!!! Как се отпускат и освояват пари само за гр. Драгоман и някои села като Габер и Калотина. Или те са с предимство, защото там живеят предимно от малцинствата?!!!

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Юни, 10:47

    Даа..... Бат Бойко направи с евро пари много за тях, а сега тези, "същите" продължават неговите дела. Да за тези с черната боя, а другите кучетата ги яли...а то и кучетата ги измориха. Нали и те им пречеха!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete