Понеделник, 29 Април 2024, 06:25

Две дирекции в Община Ботевград засега остават без началници

13 Май 2016, 16:19
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2720 42


Без началник на дирекция „Управление на програми и проекти” остава общинската администрация в Ботевград. Това решение е взела комисията с председател Румен Христов, оценяваща класиралите се кандидати до интервю. Комисията е преценила, че кандидатите не отговарят на изискванията за заемане на тази длъжност. Това заяви кметът на общината Иван Гавалюгов, който подчерта, че това не е фатално, тъй като зам.кметът Румен Христов, отговарящ в ресор ”Европейски проекти и инвестиции” изпълнява функциите на това звено. „ До известна степен щеше да се получи дублиране на дейностите на началник отдела. Най-вероятно ще проведем нов конкурс и когато намерим човек, който отговаря на изискванията за заемане на тази длъжност, той ще бъде назначен”, каза още Гавалюгов. Той съобщи, че в отдела ще бъдат назначени трима експерти, които предстои да бъдат избрани и назначени до другата седмица. В момента се провеждат интервюта с подалите заявления кандидати.
 
Без началник остава и дирекция „Териториално и селищно устройство”. До финалния кръг (интервю) на конкурса бяха допуснати двама кандидати. Спечелилият първо място кандидат, впоследствие се отказва. Това е инж.Валентина Георгиева,която е бивш служител на общината и е работила в този отдел. По думите на кмета Гавалюгов причината за него си остава неясна. За позицията ще бъде обявен нов конкурс. „Това е един от най-натоварените отдели на общината и услугите му са най-ползвани от гражданите”, изказа като мотив кметът.


Източник: balkanec.bg

Коментари (42)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:28

    За голямо съжаление за общината останаха подходящи само Николета, Божкова, Иван Иванов и т. Н , всичко е прах в очите на избирателя. Кмет със средно образование, подли назначения само от Врачеш, лъжи за промяна, а всъщност нищо, напротив и по -зле е вече от при Тульо.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:35

    Какво провежсаш бе кмете ,няма нито един честен конкурс който сте провли в общината. За месеците от управлението ти е само едно плюене,а ще те видим.Дано предишния кмет ти намери слабото място .Гордееш се с това което е направил Георги Георгиев.Наясно съм с последващите коментари.Но това е истината само дремете по бюрата си и така ще спите още 4 години и това ще ти е управлението.Ами като няма началници назначете акушерката тя знае и може всичко,както Божкова,Николетка ,Вълчинкова

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:44

    Да всички конкурси са опорпчени . Не се допускат хора които не се харесват на кметчето. Всички кадърни хора са извън играта защото ще му пречат на бездействието. В предизборната си програма пишеше ,че ще провежда честни и открити конкурси, но уви , нищо подобно. Нямало кадърни хора ами как тези хора са допуснати ,как така изкарват максимум брой точки и се класират на първо място ,а след това хоп не стават смешен си кмете . А измислените ти членове на комисии трябва да ги е срам , че се подават на плоските ти манипулации. Доверието ни към КМЕТЕ отдавна вече си замина.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:52

    № 1-3, ОБЯСНИМО Е, ЧЕ НЕ СА ТЕ ВЗЕЛИ НА РАБОТА. УНИКАЛНО НЕГРАМОТЕН СИ!!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:53

    №1-3, Миро, това, че не са те взели на работа, не значи, че конкурсите са опорочени. Просто не ставаш!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 13 Май, 18:54

    Абсолютно измислени и опорочени конкурси. Истино,ти винаги идваш понякога късно се пее в една песен на великият Емил Димитров. Разочарованието в обществото от новото общинско ръководство няма как да се скрие. Времето е най-добрия измерител на всички човешки дела.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 13 Май, 19:19

    Градът върви към по-добро ! Всеки здравомислещ човек , го вижда ! Много трудно ще е на новото ръководство , да оправи бъркотията след 12 години грабежи ! Успех младежи , много хора заставаме зад вас !

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 13 Май, 19:20

    Ние не сме разочаровани, №6. За кое общество говориш? Само ти ли фигурираш в него?

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 13 Май, 20:04

    Яростна атака с коментари след тази статия като компенсация за засиления натиск за дългове на предишния кмет гг. А представяте ли си как щеше да продължи Общината по-нататък. Още дългове с лихви и изявления, че...краде ама и прай. Все още витае това в мозъка на определени слоеве в района

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 13 Май, 20:14

    Когато Гавалюгов беше избран за кмет беше поел определени ангажименти към избирателите и за разлика от някои други си ги изпълнява.Друг е въпросът ,че мисленето на много от служителите в общинската администрация е обременено от предишното ръководство и всячески се стремят да спъват работата в Общината.Трудно ще ти е Кмете но надявам се ,че ти не си хранил илюзии в обратното.Колкото повече те критикуват опонентите, това е знак, че си на правилния път.Пази се от "приятелите ",враговете си ги знаеш.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete