Неделя, 19 Май 2024, 05:16

D.VINE с голям концерт на 15-ти октомври в Правец

14 Октомври 2014, 19:18
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1804 7


В рамките на месец октомври Община Правец организира серия от събития посветени на празника на града!
 
На 15-ти октомври (сряда) в центъра на Правец ще се състои голям концерт на поп-рок дивите D.VINE! Концертът ще е посветен на вечер на младежката култура в Правец. За целта шестте обичани чаровници Ирина - вокал, Поли - бас, Таня - клавишни, Danni L - саксофон, Ани - китара и Sun Dessi - ударни са се въоръжили с най-новите световни хитове и вечните топ парчета на всички времена. Очаквайте много музика, от която ще се разтуптят дори и най-смелите сърца!
Концертът ще е на открито на площада - при хубаво време или в читалището при студено и дъждовно време.
Начален час: 18:30 часа
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 16:05

    Да приемаме ли за съботаж организираната родителска среща от г-жа Котова по същото време :D , със сигурност е знаела за концерта, но..........

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Пенка Славчева - учител 15 Октомври, 20:17

    Скъпи анонимен! Защо не се подпишеш с името си? Много е лесно така - нещо чул, но не разбрал?!...Ака смяташ, че си прав, защо се криеш зад анонимността? Кой кого саботира сега? Не търси връзка, където я няма!
    Родителската среща на ОУ "Васил Левски" - Правец бе насрочена преди 2 седмици, когато за този концерт нямаше никаква информация!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 21:26

    1.Що за глупост е коментара на №1? Родителската среща е за родителите , концерта - за децата на Правец !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 06:04

    Това се не казва несъгласуваност между институциите!Празника на Правец е на 16 октомври и не се мести във времето и датата,не знаете ли това в училището,когато насрочвахте родителската среща?Действително не беше най подходящо да бъде родителската среща ТОЧНО в момента на концерта Славчева!По тази причина не се обаждай като на "радомирски тъпан пръчката"!Защото този действително прекрасен концирт беше за младинте и в никакъв случай за такива катно вас!Не искам да си пиша името ,по простата причина,ще изревеш,че взимам страна,а това Славчева го можеш!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 07:22

    алоо, Анонимен №4, това че празника е винаги на 16 октомври не значи, че две седмици преди това обществото в Правец е било наясно с празничната програма на общината, а както виждаш концерта е на 15-ти, а не на 16-ти октомври, когато е официалната част... така, че няма защо да плюеш по учителите и директора на училището! И концерта е за всички - няма защо да делиш населението на млади и стари и т.н. Още повече, че повечето от парчетата, които се свириха, бяха от време, когато и ние бяхме по-млади! А сегашните "млади" по-скоро разбират от чалга, отколкото от рок, поп и фънк!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 07:24

    №4 ти не си казваш името, не защото Славчева ще те обвинява в нещо, ми щото може, с червената химикалка, да ти поправи правописните грешки :D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 09:47

    До №1 и №4 -анонимните: Другия път вие да направите програмата за празника на Правец и да съгласувате всички останали мероприятия между различните институции в града!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete