Четвъртък, 16 Май 2024, 21:09

"Движение България на гражданите" представи екипа си за община Своге

15 Ноември 2012, 01:01
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1732 0


Опорният екип на “Движение България на гражданите” беше представен тази вечер в Своге. Срещата се състоя в залата на читалището. В екипа на партията на Меглена Кунева влизат: Мартин Георгиев – ветеринар, Ана Гълъбова – икономист, Живко Николов – бизнесмен, Милен Ганев – журналист, Ирена Георгиева – експерт в читалището, Росица Ангелова – магистър фармацевт и Румен Недков – геолог.
“Няма да спра да критикувам това, което става в съдебната система. Скандалът с Конституционния съд и Венета Марковска може би ви се струват далечен, но това не е така. Конституционният съд е този, който може да се намеси, ако има съмнения за честността на изборите, през тази институция минават всички важни закони“. Това заяви лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева на срещата със свогенци.
“Хората очакват от политиците да им обещаят, че държавата ще построи завод в града им. Не е работа на държавата да строи завод, тя трябва да създаде условия, за да може частният бизнес да инвестира във фабрики и производства”, коментира председателят на “Движение България на гражданите”. По думите й управлението на ГЕРБ е прекършило гръбнака на малкия и среден бизнес, на желанието за инвестиране в България.
По думите на Георги Киряков, член на Контролния съвет на Движението, правителството се хвали прекалено много с магистралите, докато не обръща никакво внимание на второстепенните пътища, по които всъщност минава огромна част от трафика и които свързват повечето населени места в страната, включително и на градовете около София.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete