Сряда, 8 Май 2024, 14:20

Един проект, посветен на "Св. Валентин"

12 Февруари 2014, 21:39
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 6583 51


Днес, 12.02.2014г., Гергана Славова, която е ученичка в ГПЧЕ "Алеко Константинов", съвместно с Веселин Савов от ПГ по КТС и Анджелика Смирнова от ГПЧЕ, които се занимават с фотография, заснеха фотосесия по случай деня на влюбените. 

Гергана Славова се занимава с кино-грим и изкуства, а от няколко месеца притежава и сертификат за професионален гримьор. Тя представя "Makeup, gossips and the city"-  "Всяка жена носи в себе си изисканост, нежност и красота, но... Също така в нея "дреме" и онази - фаталната, необузданата и тази, която може да те накара да полудееш!"
 
Във фотосесия, посветена на предстоящия празник - "Св. Валентин", Гергана представя по-скоро фаталната жена. Онази, която е целеустремена, истинска, със собствено мнение. Тази, която знае какво иска!
"Фотосесията стартира днес, в 14:00ч, завърши... Туко що !" - ни сподели Гергана с усмивка на уста! - "Изключително съм доволна от момичетата и искам да им изкажа огромната си благодарност ! Искам да благодаря на Веско и Анджи, които изтърпяха капризите ми през цялото време, въпреки, че се сработихме повече от перфектно ! Искам да благодаря на Веско ! Искам да кажа, че макар и прохождащ в тази професия, като мен, той наистина се справя идеално и направи уникални снимки ! Наистина целият екип - невероятни сме, със сигурност ще има още съвместни проекти !" - сподели тя с нас. 

 "Моделите", които Гергана бе избрала за проекта си, са: Мария Недкова, Никол Методиева, Петя Димитрова и Валерия Коцева от Ботевград. Четири прекрасни млади дами, които разбираме, че не само са красиви, но и много забавни ! 
 "Момичетата наистина се забавляваха, смееха се и бяха развълнувани !  Аз също съм адски щастлива и доволна от ефекта ! Всички ще видите крайния резултат в петък !" - каза още Гергана.
 
 На 14.02.2014г,  в "Balkanec.bg", ще бъде показана цялата фотосесията за Св.Валентин ! 
 А сега Ви предоставяме ексклузивни кадри "зад кулисите" ! 
 Гергана, Веско, Анджи, Мария, Никол, Петя и Валерия, Ви канят да се присъедините към тях, изпращат Ви техния позитивизъм и адреналин, с които са заредени в момента !


Източник: balkanec.bg

Коментари (51)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (221)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete