Неделя, 19 Май 2024, 07:11

Една достойна оценка за работата на Исторически музей

28 Юни 2016, 15:32
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1168 6


Исторически музей Ботевград в лицето на директора Тодорка Коцева бе награден с „Почетен знак за особен принос в развитието и укрепването на руско-българските отношения и активно съдействие за дейностите на руските съотечественици в България“.  Тази награда бе връчена на Десислава Иванова, екскурзовод на музея по време на тържествена церемония „Соотечественник года“, състояла  се на 25 и 26 юни в Музикално – драматичния театър „Константин Кисимов“ Велико Търново.  

  Сред  присъстващите над 600 руски граждани и техните български приятели бяха :  Татяна Иванова, председател на Руски клуб Ботевград  и Десислава Иванова  представляваща  Исторически музей Ботевград.  Мащабното мероприятие се провежда от 2000 г., като отличия се връчват  за 9-ти път и са за принос  в укрепване на дружбата между  руския и български народи.

Татяна Иванова обясни каква е причината за връчването на тази награда на г-жа Тодорка Коцева.  Съотечествениците от Руските  клубове в България  се събират  и всеки предлага кандидатура на истъкната личност,  която  да наградят. Тази година, Руски клуб Ботевград са  предложили  Тодорка Коцева, в качеството си на  директор   на Исторически музей Ботевград  да бъде номинирана, тъй като в лицето на музея те са открили истинска подкрепа и голяма помощ в своята  дейност.  Номинацията на ботевградския клуб бе избрана сред многобройните предложения.  А чрез тази награда, те изказват своите искрени благодарности за помощта, за съвместната работа и прекрасната комуникация и най-вече за това, че в лицето на екипа на Исторически музей Ботевград представителите на Руски клуб Ботевград са открили истински приятели.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Даринка Петкова 28 Юни, 18:44

    Поздравления за г-жа Коцева, за Деси и всички служители на Историческия музей!
    Нека има много такива награди и занапред!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Юни, 19:36

    :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Юни, 21:03

    Цирк "1 ноември" е това

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Юни, 21:40

    В тоя загубен град единствено историческия музей работи на ниво.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Юни, 22:31

    Оценката на музея се дава от посетителите му.Нека да се види колко посетители на ден има в този музей и каква туристическа дестинация представлява града в очите на обикновения гражданин?Какъв е бюджета на музея и оправдани ли тези разходи ?Провеждат се някакви мероприятия на които се събират едни и същи хора, за да се имитира някаква дейност.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 29 Юни, 18:08

    Номер 5 ти си малоумен.Никога не си и стъпвал в музей даже.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete