Събота, 13 Юли 2024, 00:56

Електронната фактура от ВиК София – област е удобен начин за връзка с дружеството

8 Юли, 09:29
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1337


ВиК София – област предлага на своите клиенти възможност за бърза и удобна комуникация с дружеството чрез електронна фактура. Регистрацията в Е-фактура / e-inv.bg/ дава възможност на клиентите да се информират своевременно за възникнали задължения по партидата си, да подават самоотчети и да следят графика за отчитане на водомерите. Това прави електронната фактура практичен начин за управление на разхода и сметките за вода, особено при имоти със сезонна заетост, в които не се живее постоянно.

Юридическите лица, регистрирани в e-inv.bg, могат да наблюдават всички партиди на бизнеса си, да предоставят достъп на оторизирани лица, например счетоводители и да пестят време и ресурс.

Регистрацията в е-фактура дава възможност на клиентите:
• Да изтеглят всички издадени финансови документи: месечни фактури, дебитни и кредитни известия, авансови фактури, разписки за лихва и др. във формат PDF.
• Да проследяват всички направени плащания, като е видимо мястото и дата на плащане.
• Да подават самоотчет по електронен път и да се информират за неговия статус, както и за причината, в случай, че самоотчетът не е приет от оператора.
• Да получават известия за издаден нов финансов документ.
• Да получават известие, с което се напомня, че клиентът има неплатена фактура, която е вече с изтекъл срок на плащане;
• Да наблюдават партиди в случай на клиенти – юридически лица. С една регистрация (едно потребителско име и парола). Към една регистрация могат да бъдат присъединени всичките обекти или клиенти, без да се налага индивидуална регистрация за всеки поотделно с различни потребителски имена и пароли.

ВиК София – област призовава своите клиенти да се възползват от удобствата на Е-фактура като модерен и иновативен начин за електронна комуникация с ВиК дружеството. Така те ще спестят време и ще дадат своя принос за запазване на горите и околната среда.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (128)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (32)
70% Complete
Всички са маскари. (58)
70% Complete