Неделя, 28 Април 2024, 04:38

Емил Димитров: "Аз никога не предавам приятелите си"

11 Април 2013, 11:41
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3050 7


"Цветан Цветанов остави Бойко Борисов без приятели. По един и същ начин отстраняваше всички, които имат пряк достъп до него.“ Думите са на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров, считан допреди няколко месеца за близък до премиера Бойко Борисов и изпаднал след това в партийна немилост, недопуснат до депутатски листи и разследван за подготовка на манипулация и купуване на гласове.

В изявление пред вестник "Преса" от четвъртък Димитров обяснява схемата, по която Цветанов манипулирал Бойко Борисов. Според схемата първо се пускали компромати в медиите срещу близкия до Борисов, след това му се донасяло на лидера на ГЕРБ как набеденият цапа партията. Така полека-лека Цветанов обработвал Борисов, докато остане без приятели, обясни бившият депутат и едър бизнесмен.

"Аз никога не предавам приятелите си“, добавя Емил Димитров.

"Милиционерът не променя манталитета си. Доказва го и прокурорската проверка срещу мен от сряда", казва още Димитров, срещу когото държавното обвинение започна разследване в сряда за купуване на гласове в Етрополе.

"Явно съм имал информация за нея (проверката – бел. ред), за да изляза от страната“, казва още Димитров. И допълва, че "милиционерите не могат да разберат, че аз не съм в кампания, те са в кампания.“

Преди няколко дни Димитров обяви, че е заминал в чужбина със семейството си заради заплахи за тяхната сигурност. Като гаранция Димитров обеща да разкаже "интересни неща" пред нотариус в чужбина.

Пред "Преса“ той обяви още, че е крайно време "България да се проветри от милиционерския ботуш". Бившият депутат потвърди, че е "разказал интересни неща" пред германските власти, които ще послужат като защита срещу посегателство над децата му.

До момента прокуратурата не се е самосезирала за твърденията на бившия депутат, че се страхува за собствения си живот и този на децата си.

Източник: в. Преса

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Април, 12:00

    Политиката е мръсно нещо! Ако допуснеш да си длъжен на някой за нещо, край с тебе.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Април, 12:59

    Нещо експертно от БСП, което заслужава внимание: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1910909
    "...Политиката се определя като лява или дясна според ролята и мястото, отредени на държавата при разпределяне и преразпределяне на богатството. Колкото по-голяма роля на държавата предвижда една партия, толкова по-лява е тя. Колкото по-ограничена е ролята на държавата, толкова по-дясно е управлението...Плоският данък днес отваря ножицата на разликата в доходите. Богатите стават по-богати, бедните по-бедни. Инфлацията изяжда по-бързо малките доходи. Средната класа, колкото я има у нас, преживява, но няма стимули за развитие... Колкото е по-малък доходът на човек, толкова е по-голяма данъчната тежест. .. Решението се нарича прогресивно семейно подоходно облагане...Към днешна дата все повече икономисти отчитат погрешността на елементарното и самоцелно затягане на колана и ограничаването на разходите по време на криза и признават необходимостта от стимулиране на потреблението. В най-висока степен това важи за най-бедната европейска икономика, където орязването на доходите с единствената цел да постигнем балансиран бюджет и потупване по рамото от Брюксел или Вашингтон води до замразяване на икономиката, стабилизиране в зоната на дълбока рецесия и обедняване на населението...Освен недалновидна мярката балансиран бюджет, приложена днес, е крайно дясна и антисоциална... Държавата може, а в икономики, намиращи се в криза и режим на догонване, е длъжна да участва пряко в икономиката . Това е валидно особено в стратегически отрасли, като енергетика, инфраструктура и високи технологии, където първоначалните инвестиции са непосилни за частните инвеститори и непривлекателни поради по-ниската си възвръщаемост. По-прагматичните страни в Източна Европа го разбраха още в началото на прехода. ЧЕЗ, колкото и да не ни харесва, е типичен пример за държавна компания с поведение на частник. Разумното участие на държавата в икономиката е една от причините днес в Полша и Чехия практически да няма криза...Обратна национализация не е възможна, но има начини държавата да започне да изкупува обратно дялове от дружествата... Време е да започнем да вярваме на това как живеем, а не на това как някой ни казва, че живеем..." :!: :arrow: 8)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: горския 11 Април, 16:36

    Брендо знае как Бойко и Цветан контролират наркотрафика, а Емил Димитров знае всичко за контрабандата на цигари. Която възлиза на някакви си 2 000 000 000 лева годишно. Количеството обмитени цигари през последните 3 години е двойно по-малко по статистика на НАП. Защо ли?
    Не го пускайте ще го тикнем в пандиза заедно с бойко борисов.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: кофе 11 Април, 16:37

    Сега и бившият любимец и депутат
    на ГЕРБ Емо Далаверата
    Хвана ГЕРБ за Гушата с Информация
    за Безкрайните Грабежи за
    Милиарди ,извършени от ГЕРБ ,
    за един Непълен Мандат от 3,5 години !!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 11 Април, 17:26

    zachto sega ne se sezira prokuraturata adjeba zachto emil dava pokazania izvan stranata a ne se doveri na BG vlasti , vsichko e kupeno ot tezi bokluci

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 11 Април, 19:14

    Новият ни Мандат, ще довършим започнатото и ще останете всички без 1лв, казвам ви.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 11 Април, 19:53

    "обработвал Борисов, докато остане без приятели," а това с подписването на бб в имот в софия?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete