Понеделник, 6 Май 2024, 05:28

Емил Димитров успокоява: Няма опасност за лиценза на ЦСКА

16 Август 2012, 07:14
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2910 0


Още не сме подали документите за регистрацията на Акционерното дружество, съобщи депутатът

Един от основните хора в Инициативния комитет за възраждането на ЦСКА Емил Димитров заяви, че няма опасност клубът да бъде изхвърлен за 3 години от евротурнирите.

"Сутринта в сряда имах среща с Димитър Борисов. Обсъждахме точно този въпрос с евентуално наказание от УЕФА, защото това е най-притеснителният казус около нашите преговори. Той ми заяви, че клубът е под мониторинг, но няма опасност въпросната санкция да стане факт. Да се надяваме, че това е така", заяви Емил Димитров, успокоявайки феновете на "армейците", които са притеснени, че ЦСКА може да изхвърчи от евротурнирите за 3 години.

"Тук бързам да уточня, че не съм виждал документите от УЕФА, тъй като само шефовете на ЦСКА имат право на това. Колкото до регистрацията на Акционерното дружество, още не сме подали документите. Това ще се случи в края на седмицата", продължи пред "Тема Спорт" Емил Димитров.

"Искам да помоля да престанем да говорим на тема и да оставим адвокатите да работят на спокойствие. Всичко върви нормално, нямаме никакви разминавания с Димитър Борисов. Не е вярно, че той ще се отметне от уговорката ни", каза още депутатът.

Емил Димитров вчера беше на трибуните в Мезда, където изгледа на живо контролата на ЦСКА с местния Локомотив. "Армейците" се измъчиха срещу аматьорите и не успяха да ги победят, завършвайки 2:2.

Кметът на Мездра Иван Аспарухов правеше компания на Емил Димитров.

Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete