Сряда, 23 Октомври 2024, 03:32

Eric Hutchence се включва в Sofia Metal Fest

18 Юни, 17:22
(0) (1)
България - Новини
Прочетена: 165 0


Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ отпреди! Eric Hutchence е последният участник в това издание на фестивала!

На 27 юли ще се състои SOFIA METAL FEST! Фестивалът, който събира BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE и MALTWORM, присъединява и ERIC HUTCHENCE! "По-зрелищен, по-мощен, по-разтърсващ" е описание за това, което ви очаква на 27 юли от 18:30 часа на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Ако до преди две години все още набираше популярност в Източна Европа, сега вече e нормално да видиш името Eric Hutchence в селекцията на много от уважаваните фестивали в Европа. Шоуто на Ерик е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени допълнително от ударни инструменти и светлинни ефекти. Представянето му винаги е тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо!

Запомнете: На 27 Юли 2024 е SOFIA METAL FEST!

Билетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да е отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон. Предстои повишение на цената на билета.
Деца до 10 годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.
BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Авторските права за събитието са уредени с Музикаутор.
Предстои обявяването на допълнителна информация.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (88)
70% Complete
Не (304)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (102)
70% Complete
Всички са маскари. (161)
70% Complete