Неделя, 5 Май 2024, 22:40

Есенно тържество в ЦДГ "Звънче"

20 Ноември 2014, 16:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1956 0


Чудесно есенно тържество представиха  дечицата от ЦДГ "Звънче", които до преди ден бяха на "зелено училище", на хижа "Кокалското". За да се сбогува с всички деца и разбира се, с всички горски животни, както и да ги подготви за наближаващата зима, беше дошла Есента, носейки със себе си огромна кошница с плодове и зеленчуци.

Преди да си тръгне обаче, Есента отправи няколко закачливи предизвикателства към своите малки приятели. Децата показаха до колко познават плодовете и зеленчуците, като трябваше да ги извадят от кошницата и ги разделят в отделни съдове. След това в състезателните игри се включиха и горските животинки, като този път задачата беше децата да подготвят кошнички с храна за Ежко, Зайо, Мечо и Катеричката. Особено интересно се оказа последното "вкусно зеленчуково предизвикателство", а именно състезанието - "Кой по-бързо ще хапне купичката със зеле и моркови".

Преди да кажат сбогом на Есента, възпитаниците на ЦДГ "Звънче" я поздравиха с хубави есенни песнички, а пъстрото тържество завърши с голямо хоро и българска ръченица, докато горските животни вече бяха готови за зимния сезон.

В знак на благодарност за милото изпращане, "златната есен" подари на всяка една група красиво изработени есенни подаръци.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete