Петък, 17 Май 2024, 12:24

Етрополе отново е домакин на Международния предколеден футболен турнир за деца в памет и за купата на "проф. Иван Славков"

6 Декември 2014, 12:01
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2245 2


От 05.12.2014г. до 07.12.2014г. Етрополе отново е домакин на футболната надпревара при деца, родени 2000г. и ветерани, която традиционно се провежда предколедно в нашия град.Инициативата е с международно участие, като за осемнадесета година е детската футболна проява, която за четвърти път   е в памет и за купата на „проф. Иван Славков”, а при ветераните се организира за девети път и е за  купа „БАРЕЗИ 1” ЕООД. Събитието е част от спортния календар на Клуб ”Олимпиец” - гр. Правец и се осъществява с помощта на: Община Етрополе, БФС, Асоциация на Българските Олимпийски клубове и ПФК ”Чавдар” гр. Етрополе. Настоящата международна детска футболна проява се провежда и в памет на Руслан Чакъров-секретар на турнирите до преди 8 години. Наградите са подсигурени от  АБОК, БФС, „Елаците-Мед” АД, Клуб „Олимпиец” гр. Правец и „Барези 1” ЕООД. При децата отборите се разпределени в две групи:
I Група - ФК „Балкански”-Сърбия, ФК „Чавдар-II” - гр. Етрополе и ФК „Оскар” - гр. София
II Група - ПФК „Чавдар” гр. Етрополе, ФК ”БМ Спорт” гр. София и ФК ”Ботев” гр. Ихтиман

В международния турнир за ветерани участие ще вземат следните отбори: „Златия” гр. Вълчедръм, „Олимпиец” гр. Правец, „Балкански” гр. Димитровград /Сърбия/, „Задругар” гр. Крупац /Сърбия/, „Драгош” гр. Пирот /Сърбия/ и „Лужница” Бабушница /Сърбия/.
Времетраенето на срещите в предварителните групи и финалите е две полувремена от по 15 мин. с изключение на срещата  за първо-второ място при децата и ветераните, където се играят две полувремена от по  20 мин. Срещите от петък /5 декември/ имат следните резултати:
„Чавдар”- „БМ Спорт”  5:0
„Чавдар”- „Ботев”Ихтиман  6:0

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: ivelina 8 Декември, 12:20

    Оскар Е.Л 2001 показа най-красивия футбол на турнира.побеждавайки батковците от Сръбския Балкански и БМ Спорт , заема 3-то място. На малкия финал новопопълненият Дони Бак открива резултата за победата 3:1

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: пламен ценов 8 Декември, 14:02

    ние просто сме си добри :wink:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete