Неделя, 5 Май 2024, 17:21

Етрополец в бандата обирали хотел "Грамада" в Слънчев бряг

15 Февруари 2014, 08:57
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1751 2


Полицията разкри склада на крадците, които отмъкнаха оборудване за хиляди левове от един и същи комплекс в Слънчев бряг. На два пъти бандитите разбиваха хотел "Грамада" и отмъкваха климатици, легла, бойлери, тоалетни чинии, мивки, алуминиевите врати от баните от хотелски стаи. Последното влизане с взлом е осъществено за времето от 20 януари до 12 февруари.

Крадената техника, мебели и вещи са открити в метално хале, намиращо се в Несебър, в близост до бензиностанция "Лукойл". То е стопанисвано от 37-годишния В.В. от Етрополе. Мъжът е криминално проявен за взломни кражби, хулиганство, унищожаване на чуждо имущество и др.

Сред намерените веще са: множество легла с матраци, дървени модули за гардероби, нощни шкафчета, климатици, бойлери, санитарен фаянс, мивки, тоалетни чинии, душове, алуминиеви врати с касите, одеяла, огледала, оборудване за поддръжка и почистване на басейни, водоструйка, кожени дивани и фотьойли, столове за бар, грил печка за картофи, триноги за монтиране на осветителна техника и фотоапарати, пластмасови манекени, кафе-машина с две ръкохватки и др., част от които са заявени в Районно управление "Полиция" - Несебър за откраднати. В.В. се издирва от полицейските служители. Работата по случаите продължава.

Източник: http://flagman.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete