Сряда, 24 Април 2024, 09:30

Феноменален Везенков свали Реал Мадрид от върха в Евролигата!

21 Януари 2023, 10:15
(1) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3209 25


Най-добрият български баскетболист Александър Везенков отбеляза 15 точки за победата на Олимпиакос със 73:60 над лидера в класирането на Евролигата Реал Мадрид в мач от 20-ия кръг на турнира.

След днешния мач двата отбора вече имат равни показатели от по 13 победи и 7 загуби, колкото имат и други два гранда на европейския баскетбол - Барселона и Фенербахче.

Везенков добави към личната си статистика пет борби, една асистенция и два чадъра за 25:31 минути игра и завърши с най-висок коефициент на полезно действие от всички играчи в мача - 14.

Победата на Олимпиакос е втора над Реал този сезон. Двата отбора се срещнаха и в третия кръг на турнира, като баскетболистите на Йоргос Барцокас спечелиха с 89:87 в Мадрид.

Източник: БТА

Ключови думи: Александър Везенков

Коментари (25)

  • Отговори (13) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Януари, 11:22

    Браво, Везенков! Гордост за България!

    • (7) (25)
      1. добавен от: Марко 21 Януари, 12:32

      Що не хвалиш Балкан, ами един човек с гръцки паспорт и състезаващ се за гръцки отбор лизачо,от такива като теб се отвращавам, ама се успокоявам,че има и истински хора като моите работници и заради тях съм в България и си плащам данъците тук за да могат такива като теб си живуркат и да хвалят византийски слуги. Един и същ си и сипещ хвалебствия, ЗАСРАМИ СЕ.Нека хората да преценят,кой е по българин.

    • (6) (10)
      2. добавен от: Анонимен 21 Януари, 12:41

      Евала Марко, евала бате,наш си. САМО БАЛКАН.

    • (11) (1)
      3. добавен от: Анонимен 21 Януари, 21:55

      Марко, магаре шугаво, колко играчи от Балкан са с български паспорт бе? И кой ти е казал, че можеш да търсиш сметка на когото и да било,че се радва за нещо? Ами аз съм един от хората и преценявам, че Везенков е по-българин от поне половината отбор на Балкан бе! И защо смяташ, че всички останали живеятг благодарение на теб и жалките ти работници? Знаеш ли въобще на кого пишеш?

    • (13) (1)
      4. добавен от: Анонимен 21 Януари, 23:53

      На Марко му се иска да е кон, но си остава магаре. Опитва се да цвили, но не става.

  • Отговори (8) (1)
    2. добавен от: Анонимен 21 Януари, 12:40

    Те навремето и Лукойл биха Реал Мадрид.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 21 Януари, 12:51

      Май тогава играеше Приист Лодърдейл. Бях на този мач.

    • (4) (0)
      2. добавен от: Помнете 21 Януари, 14:36

      Имаше и един до Лодърдейл,много повратлив ,Браян Смит ли беше не помня, направо скършиха Реал пък много други Евро отбори в турнира. Бяха добри Лукойл в залите правеха матраш.

  • Отговори (12) (4)
    3. добавен от: Анонимен 21 Януари, 13:49

    Как може да има такива нищожества като 1.1. Този човек, който хвали Везенков съм убеден че по същия начин подържа и Балкан. А на този олигофрен мога да му кажа, че Везенков и 10 паспорта да има пак си остава БЪЛГАРИН, Ако не вярва нека лично го попита и да чуе как ще му отговори момчето.

    • (8) (13)
      1. добавен от: Марко 21 Януари, 14:22

      Отговарям ти,аз съм Марко по прякор Богатия и давам работа на българи и благодарение на мен си хранат семействата и плащам данъците е България. Питай твоя приятел дали дава работа на българи и плаща данъците в България или си харчи парите за собствен кеф.

    • (8) (2)
      2. добавен от: Анонимен 21 Януари, 22:03

      Маркооо, ти защо не можеш да пишеш грамотно, а? Да ти имам работниците да ти имам, щом ти си им работодател! Везенков харчи своите пари, които е изкарал сам, а не от наивни безалтернативни работници като теб. И е началник сам на себе си.

    • (8) (10)
      3. добавен от: Марко 22 Януари, 08:31

      Глупако,ще те удавя в пари и по изказа ти личи ,че си прост и елементарен и обичаш да целуваш чужди задници ,което Марко не би направил защото има достойнство. Аз имам акъл да управлявам хора и европейски средства,а ти нямаш акъл и патки да пасеш,само да се мазниш на чужденци и хора с пари и не бих те взел в моята фирма и тоалетната да ми миеш. От такива като теб България ще е на това положение и хора като мен ще се мъчат да и изчистат лицето .

    • (7) (2)
      4. добавен от: Анонимен 22 Януари, 13:09

      Марко, ами дай някой лев на този "Балкан" тогава, удави ги тях с пари! Като са ти толкова присърце.... А по изказа ако съдиш, ти май на сводник мязаш повече. Фирма управлявал!?

    • (3) (8)
      5. добавен от: Марко 22 Януари, 13:55

      Нито можеш да имаш фирма, нито парите ми ,нито да познаваш хората от голямото добро утро,които аз познавам и завистта ти към мен успелия човек, не може да ме засегне. Ти си един прошляк,който плюе хората като мен,но един ден ще ми целуваш ръката за да дам хляб на теб и семейството ти,а на кой ще дам някой лев си е моя работа,не съм лош човек, но хора които не ме уважават да не очакват нещо от мен, даже троха и помисли с тъпата си кунгерица защо е така .

    • (7) (0)
      6. добавен от: Анонимен 22 Януари, 14:40

      Ти що си се взел толкова насериозно бе, друже? Като ти чете човек безумията, има чувството, че икономиката на държавата зависи от теб. Моите пари отдавна съм ги заработил, живея нормално и нямам никакво намерение да ти завиждам, да приличам или да мисля като теб, а още повече да ти целувам никой от органите. На щастливи нещастници не бих завиждал. А пък да работя за теб е изключено, защото видимо ти липсват доста неща за това. А когато тръгнеш с неуважителни коментари, не очаквай уважение! Сега виж кога какво си написал и си помисли дали заслужаваш уважение, господин преуспял нарцисист!

    • (3) (6)
      7. добавен от: Марко 22 Януари, 15:19

      Последно пиша днес, защото не искам да се ядосвам и да си губя ценното време с анонимници, като вас,мене хората с добро положение в обществото ме познават и уважават ,а за вас анонимници даже не знаят, че ви има,а ти дето пишеш отгоре ,не се заричай , че утре пак нс моята врата може да почукаш ама с това отношение ще стоиш отвън и ще подсмърчаш,така че спри да се Перник че олекваш.

    • (3) (1)
      8. добавен от: 7 22 Януари, 16:57

      Какъв Перник бе? Да не си на някаква некачествена дрога? Нали имаш пари, кунамери нещо по-сериозно!

  • Отговори (11) (1)
    4. добавен от: Анонимен 22 Януари, 12:02

    Жална и майка на тази България, ако опре до такива като Марко да я спасяват.

    • (4) (0)
      1. добавен от: Анонимен 22 Януари, 14:46

      Е как бе, ти не знаеш ли колко хора от "голямото добро утро" познава Марко? Как си позволяваш да не го вземаш на сериозно? Никакъв респект, засрами се,#4!

  • Отговори (5) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Януари, 16:14

    О, и аз го познавам, само, че не мога да си спомня в Оксфорд ли или в Кембридж се беше дипломирал или май в Кароцерийното.

  • Отговори (2) (6)
    6. добавен от: Анонимен 22 Януари, 21:35

    Писна ми да се карате за тоа Визенков,като е толкова убав земете си го в къщи да ви готви и упраа жените.

  • Отговори (7) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Януари, 10:15

    Чудите ли се, защо Ботевград е малък и невзрачен град ,с простовати хора, избиращи най-простоватите да ги ръководят?

    • (4) (0)
      1. добавен от: Анонимен 23 Януари, 10:16

      Кой нормален човек, имащ очи и възможност за успех, би се задържал на тази територия.

    • (2) (5)
      2. добавен от: Марко 23 Януари, 18:35

      Всеки истински българин 7.1,а,не хора които продават БЪЛГАРИЯ ,заради такива хора сме били 5 века под робство, продали са четата на Ботев, Левски и майка България,още възхвалявай такива хора, милиони да ми дават оставам да помагам на България и българите,а няма да се продам,като вас за жълти стотинки и тези които нападате Марко си оставате жалки безродници и фарисеи.

    • (2) (0)
      3. добавен от: Анонимен 23 Януари, 22:07

      А бре, магаре, стига се хвали! Утре, като пусне Путин някоя ракета или дрон над главите ни, ти ще си първият офейкал от България с европейските пари, да спасяваш циганската си кожа по чужбина. Вземи, та млъкни!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete