Понеделник, 29 Април 2024, 19:21

"Фенове срещу насилието" с поредна съвместна среща в Загреб

20 Юли 2016, 13:42
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1595 10


Проектът „Фенове срещу насилието“ набра скорост с поредната среща между фенски групи от държавите участници – България, Турция, Хърватия, Испания и Литва. Домакин на събитието бе хърватската столица Загреб, където в рамките на три дни привърженици на различни баскетболни отбори от петте страни, обсъждаха причините за агресията сред феновете и обмениха идеи за справяне с проблема.
На срещата в Хърватия участниците се включиха в няколко любопитни инициативи, целящи да популяризират проекта в Загреб. Сред акцентите на събитието бе и посещение на музея на легендарния баскетболист Дражен Петрович в хърватската столица.
Феновете имаха възможност да наблюдават, а и да разпространят идеята на проекта сред зрители и участници на състезанията по ръгби, баскетбол, тенис и гребане на игрите.
 
За съжаление на шумната българска група от привърженици на Балкан, Лукойл Академик, Спартак Плевен, Чавдар Троян, Славия и Левски българските участници в Универсиадата не се появиха на стадиона за откриването на игрите. Българите обаче се погрижиха да запознаят своите нови приятели и с една от любимите песни на нашите агитки, като турци, испанци, литовци и хървати пяха в един глас любимата песен на родните агитки „Победа, и пак победа, ние пеем само за победа“.
 
Проектът е част от програмата на „Еразмус +“. Той бе утвърден от Европейския съюз, като координатор е Турската баскетболна федерация. У нас вече бяха проведени два семинара с участието на фенове, баскетболни ръководители от НБЛ и БФБаскетбол, съдии и играчи, включително националът Иван Лилов и бившият национал и сега треньор в Левски Димитър Ангелов.
 
Групата от България:
Мениджър на проекта – Тодор Колев
Медии – Кремена Младенова
Балкан – Адриана Михайлова
Лукойл Академик – Преслав Пешев и Павлин Ганчев
Спартак Плевен – Николай Козарев
Чавдар Троян – Филип Игнатовски
Славия – Борислава Младенова
Левски – Христо Динев


Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Юли, 08:37

    Невъзпитан сте Вие господине.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Юли, 09:52

    Ех тази цензура в този кметски сайт. Ако аз съм невъзпитам незнам какво да кажа за тази особа , която посреща гражданите при кмета. За мое дълбоко съжаление имах възможност да бъда "посрещнат" и "обслужен" от нея в желанието си за среща с Гавалюгов. Така и не успях и няма и да повторя, дълбоко съжалявам, че има хора които не са наясно как да се държат и да изпълняват задълженията си. Жалко за новото ръководство защото се натъкнах и на още няколко такива госпожи по етажите.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Юли, 15:34

    Може и да сте възпитан, но сте крайно неграмотен (по отношение на текста в коментара). Вероятно по тази причина не сте разбрали, че срещите с граждани за разговор с кмета не се организират от неговата секретарка (имаше и обявление в сайта на общината как и къде всеки желаещ може да се запише). Така че, ако си търсите само поводи да злословите за хората, първо се осведомете и тогава пишете (или като не ви харесва този така наречен "кметски сайт" по-добре не пишете в него и не го четете).

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 21 Юли, 15:38

    Адриана Михайлова, запомни, че жена, която е предизвикала към себе си любов, завист и омраза не живее напразно. Прекрасна си, умна си, с класа и стил където и да одитеш и с каквото и да се занимаваш. Продължавай да вървиш все така напред, а злобарите остави да съществуват и само да си мечтаят да те достигнат.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 21 Юли, 16:08

    Хайде не я хвалете толкова тази , работила е с нас и я знаем каква класа е. Пази господ да я настигаме в простотията й и начините на издигане.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 21 Юли, 16:09

    Тази е отвратителна в разговорите си по телефона с гражданите , камо ли да си й насреща.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 21 Юли, 16:23

    Margaritka i Valia da sprat da pishat che toku vij sa schupili nqkoi nokut puk im potrqbval po-kusno. Vsichki sa naqsno vie kak ste se izdignali do dunoto v koeto se namirate.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 21 Юли, 17:32

    Изключително невъзпитана,но повечето са такива начело с кмета.Невъзпитани и некомпетентни,като започнеш от деловодителката на първия етаж та стигнеш до кмета.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 22 Юли, 14:47

    Алоооо възпитаните злобари, много ви благодаря! Искрено ме забавлявате и се радвам да разбера как ви е яд и колко мъка ви е че не сте вече на мястото на хората, които оплювате. Как пък все на едни и същи някой нещо им направил. Аз пък съм изключително доволен от работата на общинската администрация и положителното отношение, което получавам винаги. За разлика от преди, администрацията вече не прилича на казарма. Във всеки отдел има нови млади хора, които работят с енергия и усмивка. Успех на всички, на целия екип на г-н Гавалюгов!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete