Четвъртък, 16 Май 2024, 23:15

Филип Филипов положи клетва като общински съветник

26 Септември 2013, 08:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2772 9


Филип Филипов от коалиция „Промяна” положи клетва като общински съветник и подписа клетвения лист на днешното редовно заседание на Общински съвет Ботевград. Той заема мястото на Николай Живков, който на 18-ти септември депозира оставката си в Общинската избирателна комисия. След като с Решение 82 комисията прекрати пълномощията му, на негово място по право в местния парламент влиза вторият в листата Филип Филипов. Николай Живков е общински съветник в продължение на  две години. Той бе водач на листата на коалиция „Промяна“ и кандидат за кмет на община Ботевград.
Филип Филипов е за втори път съветник, след като участва в работата на Общинския съвет в периода  1999 до 2003 г.  Собственик е на фирма, занимаваща се с петролни продукти. Филипов е и е сред учредителите на „Ротари клуб“ в Ботевград. Той е първият президент на международната хуманитарна неправителствена организация на местно ниво.


Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Септември, 08:17

    Фифко, направи така, че днес всички Вие които не сте от кметската квота да не влизате в зала никога когато става дума за гласуване разход на пари и продажби на недвижима собственост. Ако не го направиш не ме търси повече! Разчитам на качествата ти и гражданската съвест! Успех

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Септември, 08:51

    Честито, Фил и успех!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Септември, 09:02

    Мафията отново е вътре!!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Септември, 09:05

    Върти, суче,старото комунист пак на общинската софрица си нареди, ами на всичкото отгоре и Живков се окаля с вас,тъпунгери. Не разбрахте ли, че сте омръзнали на обществеността или по друг начин го разбирате?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Септември, 09:35

    Софри трябват на такива като тебе, които заради мързел и тъпотия никой не ги взима на работа ,камо ли собствен бизнес да имат.Заради това се правиш на "ОбщественостТа" и се изказваш неподготвен от"нейно" име.Така е в живота батенце,ако си учил и се трудиш "пичелиш",ако те мързи,завиждаш и злобееш не живееш а си само ЗРИТЕЛ- как другите живеят.Сещаш ли се?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Септември, 09:59

    #3 Това дето ти го сипва майка ти в паницата е" манджия". Апвай. Това дето си го писал "мафия",не е по силите на твоите две гънки.Що се напъваш.А иначе "вътре"си ти откъм задната част,затова те обиждат на "ляв".

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Септември, 12:25

    Филип, сега си купи медиите, защото ще те нападнат веднага, действай по-бързо, че ще припомнят кой си.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 26 Септември, 15:02

    Медиите в Ботевград чичовото са на Тулата.Понеже си плитокопаметен,нека ти припомня,как кака ти Стамболова"громеше" Тулата и как вече години наред "върти" езика.Такива треторазрядни "медии"са за треторазрядни хора,които имат нужда от прикриване и замазване.Български офицер завършил кариерата си на генералска длъжност,познат и уважаван в средите на цялото Команване на ИСТИНСКАТА Българска армия,няма нужда от медии и "припомняне".А този,които има нужда от медии той вече си купи,ако правилно си ме разбрал!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Септември, 08:17

    Не е нужно да си купува медии-само един комплексиран и нарцистичен тип може непрекъснато се изявява по вестници и предавания, за които плащате Вие, уважаеми данъкоплатци.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete