Петък, 26 Април 2024, 15:10

Фирма от Елин Пелин ще се представи в Израел

17 Март 2014, 10:28
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1508 0


От 17 до 21 март 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) провежда търговски мисии до Израел и Швейцария с участието на представители на малките и средните предприятия.

В състава на търговската мисия до Израел са включени българските производители от секторите мебелна промишленост и дървообработване: Виденов Груп ООД - Ямбол, Геномакс ООД - София, Джи Ес Малмгрен интериърс ООД – Добрич, Кан Учтехспорт България ООД - Ямбол, Колорадо-Благой Ангелов ЕТ – Пазарджик, Мебел Стил ООД – Търговище, МИМ България АД – Елин Пелин, Ретроуют Аксага ЕООД - Ямбол, Рико Стил ООД - Троян, Техникс ООД - Хасково, Тотал-М ООД – Шумен, Хегра Д ЕООД – Ямбол.
Представителите на 12 български компании ще участват в бизнес форум в Тел Авив, който ще бъде открит от посланика на България в Израел и председателя на Федерацията на търговските камари в Израел. За нашите компании са предварително организирани двустранни срещи с израелски партньори. В Хайфа българските мениджъри ще проведат среща с ръководството на Търговско-промишлената палата, на която ще се обсъждат възможности за двустранно сътрудничество. В програмата на търговската мисия е предвидено посещение на компания Wissman Import & Marketing of Furniture Ltd. в Йерусалим., водещ импортьор на мебели в Израел.

Търговските мисии до Израел и Швейцария се организират по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на участниците за: самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване, отпечатване на каталог и логистика на място.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete