Събота, 20 Април 2024, 19:26

ФК “Балкан 1929” завърши сезона с победа над дубъла на ЦСКА на “Армията”

28 Май 2023, 23:53
(0) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 880 0


ФК “Балкан 1929” Ботевград завърши с победа сезона в Югозападната Трета лига. 

Футболистите на Иван Редовски бяха по-добри през целия мач и заслужено стигнаха до убедителното 4:2 над водения от футболния специалист Стамен Белчев, дубъл на ЦСКА. 

Срещата на стадион “Българска армия” започна добре за ботевградския тим и още в 15-ата минута мощен самостоятелен рейд на Здравко Атанасов завърши с красив гол от малък ъгъл. До края на полувремето отново Атанасов, Бонев и Колев пропуснаха да увеличат преднината на Балкан. 

Неприятно пострада капитанът на “зелените” Емил Колев, който удари главата си при едно единоборство и се наложи да бъде откаран до “Пирогов”, откъдето се завърна с четири шева.

Втората част домакините се активизираха и дори стигнаха до обрат – 2:1 след неразбирателство в защитата. Футболистите на “Балкан” обаче бързо се поправиха след два гола на Калоян Бонев, който първо се възползва от извеждащо подаване на Йордан Дамянов и безпроблемно прехвърли стража на “червените” за 2:2. Отново Бонев вкара, за да изведе гостите напред в резултата след самостоятелен пробив и силен шут във вратата на ЦСКА II. Крайното 4:2 оформи юношата на Балкан Николай Миков, който реализира хубав гол с глава след отлично центриране на Калоян Бонев. 

Така състезателите на Иван Редовски завършват с хубава победа и добра игра над младата армейска селекция и остават на седма позиция от двадесет и два тима в най-силната Югозападна Трета лига.


Източник: fcbalkan1929.com

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (170)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete