Петък, 3 Май 2024, 12:07

ФК "Ракитин" (Трудовец) победи ФК "Мъти вир" (Ихтиман) след нов зрелищен сблъсък

13 Април 2019, 21:15
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2085 11


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) записа успех над "Мът ивир" (Ихтиман) в пореден голов спектакъл. Трудовчани се наложиха с 4:3 над своя опонент, в мач от 17 кръг на "А" Областна група София - Изток. Двете страни изиграха изключително коректен двубой. Радващото е, че въпреки спортсменската игра, отборите спретнаха вълнуващ сблъсък, чийто изход не бе ясен до последно.

Още през първото полувреме двете страни подадоха сериозна заявка за предстоящото зрелище. Неделин Костадинов се разписа с директен гол от ъглов удар, за да даде преднина на гостуващия тим. Малко по-късно тимът на "Мъти вир" се добра до равенството и така битката започна отначало. Отново обаче настойчивостта на трудовчани оказа решаващо влияние и тимът на "Ракитин" поведе за втори път. Любомир Алипиев бе с основен принос това да се случи, след като отбеляза красиво попадение за 2:1. Добрата игра на гостите продължи хода си и превъзходството на трудовчани бе материализирано с трети гол. Райко Влъчков наниза страхотен гол от 30 метра и направи резултата 3:1. Неслед дълго отговорът на ихтиманци пристигна. Домакините получиха дузпа в своя полза, която бе спасена от вратаря на "Ракитин" - Денислав Димитров. При последвалата добавка обаче топката се оплете в мрежата на гостите. След дъжда от голове, който се изсипа, двете страни се оттеглиха на полувремето при резултат 2:3.

Мечтано начало за "Мъти вир" (Ихтиман) беляза вторите 45 минути. Домакините се добраха до равенство 3:3 и за пореден път придадоха още по-голям заряд на срещата. Натискът на ихтиманци продължи своя ход, но силно представяне на стража на "Ракитин" спря устрема на домакините точно пред своята врата. 15 минути преди края трудовчани нанесоха удара си и поведоха за трети път до момента. Цветелин Николов заби топката неспасяемо в мрежата на ихтиманци за 4:3. В последствие тимът на "Ракитин" затвори достъпа към вратата си и се поздрави с победата.

В следващия кръг отборът на "Ракитин" (Трудовец) приема СК "Рилец" (Говедарци). Двубоят ще се проведе на 20 април (събота) от 16:00 ч. на стадион "Ракитин".


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (11)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: Анонимен 13 Април, 22:39

    Браво! Добър отбор!

  • Отговори (3) (1)
    2. добавен от: Анонимен 13 Април, 22:44

    Класааа

  • Отговори (5) (2)
    3. добавен от: Анонимен 14 Април, 00:31

    Браво на мометата!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (6) (1)
    5. добавен от: Анонимен 14 Април, 11:16

    Отборът се развива все по-добре!

  • Отговори (3) (1)
    6. добавен от: Анонимен 14 Април, 18:59

    От Трудовец съм но не мога да разбера, когато бият не е добре, като паднат стратега виновен. Разберете отбор на две години с такива постижения само гордост за селото.

  • Отговори (3) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Април, 19:18

    Eх стратег знам какво искаш малко пари и още малко твой съдий и ще си там, където ни го искахме и сега го искаме. Желаем ти успех на теб и отбора. Ще те подкрепяме.

  • Отговори (3) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Април, 19:22

    Чета и си мисля ако е така ще успеят. Имат силна организация и добър колектив и единни непримирими от ръководство.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Април, 09:13

    Ракитин привлиат Лазаров това ще е новата формация и ще е втория отбор от общината във В група, работи се по грандиозен проект.

  • Отговори (0) (1)
    10. добавен от: svrakata 15 Април, 13:48

    Ще се прекръстят на Ракиятин

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (210)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete