Петък, 3 Май 2024, 14:47

ФК "Ракитин" (Трудовец) разби ФК "Пирдоп" след голов спектакъл

6 Април 2019, 20:24
(4) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2505 8


Умопомрачителен успех със 7:0 записа мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец). Трудовчани се върнаха към победите, след като минаха като мощен ураган през съперника си в лицето на ФК "Пирдоп". Двете страни се срещнаха в двубой от 16 кръг на "А" Областна група София - Изток на стадион "Ракитин" в Трудовец днес (6 април).

Мачът стартира по план за домакините и в 5-ата минута гол-шедьовър на Неделин Костадинов даде тласък на "Ракитин" за 1:0. Тимът на "Пирдоп" можеше да прати двубоя в съвсем друга насока, но пропусна дузпа и пропиля добър шанс да изравни. От своя страна трудовчани също получиха правото на наказателен удар, който също не бе реализиран. Въпреки злощастното развитие на събитията, футболистите на "Ракитин" запазиха самообладание и продължиха да контролират случващото се на терена. Чудесно изпълнение на Веско Руменов от пряк свободен удар срещна гредата, а с това бе ясно изразено намерението на трудовчани активно да потърсят увеличаване на преднината си. Малко след дъжда от пропуски дойде и вторият гол за домакините. Негов автор бе нападателят Красимир Алипиев. Резултатът се запази до края на полувремето, въпреки че още тогава трудовчани можеха да увеличат аванса си и гредата спаси гостите. По този начин отборите се оттеглиха на почивката при 2:0.

След подновяването на играта, футболистите на "Ракитин" превключиха предавката и стартираха наказателна акция, която завърши с порой от голове във вратата на пирдопчани. Влезлият като резерва за домакините Цветелин Николов раздвижи играта и внесе голяма доза креативност. Неговите действия бяха в основата на последвалите голове за трудовчани. Райко Влъчков направи резултата класически, след като получи пас от Васил Георгиев малко след началото на вторите 45 минути. Именно снажният нападател вкара втори гол за 4:0, а асистенцията направи Цветелин Николов. Неделин Костадинов също записа името си сред голмайсторите за втори път, след като отново финалният пас предостави Цветелин Николов за 5:0. Интригата в срещата при този резултат отдавна бе мираж, а футболистите на "Ракитин" се забавляваха на терена. Двубоят отиде към разгром, след като Красимир Алипиев също се разписа за 6:0. Финалното 7:0 дойде след майсторски гол на Николай Йотов от границата на наказелното поле, който бе чудесен завършек на днешния ден за отбора на "Ракитин" и феновете на стадиона в Трудовец.

В следващия 17 кръг тимът на "Ракитин" (Трудовец) гостува на "Мътивир" (Ихтиман). Двубоят е на 13 април (събота) от 16:00ч. в Ихтиман.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (8)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Април, 08:08

    Снощи играчите във Вивал добре се раздаваха

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Април, 10:01

    Лапкаи

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Април, 10:50

    Номер 1 , както и на терена по рано през деня

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Април, 14:13

    Момчетата освен че играят футбол се и забавляват

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 7 Април, 19:12

    Стратега каза тежката дума.Кирил Вутов е един и незаменим!

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Април, 19:15

    Само Стратега може да спаси Балкан от изпадане.Какво чакате Балкан давайте оферта!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 7 Април, 22:33

    Супер колектив и професионализъм има в отбора!

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Април, 22:43

    Недката е най-добрия

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete