Петък, 19 Април 2024, 06:35

Футболистите с равенство в последната си контрола

30 Юли 2022, 09:18
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 947 0


Мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" записа равенство 1:1 с дублиращия тим на "Левски"(София), който е воден от Елин Топузаков. Това бе и последната предсезонна контрола за футболистите на Иван Редовски, които записаха общо 2 победи, 3 равенства и 1 загуба в приятелските срещи преди офиициалния старт на сезона. Двубоят се игра на 29 юли на стадион "Георги Аспарухов" в София, като двата тима изиграха равностоен мач, след чийто край логично не излъчиха победител. Домакините първи откриха резултата в средата на първото полувреме, като успяха да задържат аванса си до 74-ата минута на втората част. Тогава Калоян Бонев възастанови цифрите, а до края двата отбора не успяха да си отбележат нови попадения и срещата завърши наравно.

На 6 август отборът на "Балкан 1929" започва участието си в Югозападна Трета лига с домакинство на "Ботев" (Ихтиман) от 18:00 часа. Най-вероятно двубоят ще се играе на помощното игрище "Герена", след като от БФС изпратиха задължителни изисквания, които балканци трябва да изпълнят до началото на кампанията, за да могат да играят домакинските си срещи там. Очаква се старши треньорът и президент Иван Редовски да картотекира 22-ма футболисти за есенния дял от първенството. Тази година от БФС, заедно със съгласието на клубовете, решиха да разделят Югозападна Трета лига на две, тъй като отборите станаха прекалено много - 22. След съвместната среща бе решено да се сформират две групи, съставени от по 11 отбора, като мачовете ще се проведат на разменено гостуване, а след това първите 5 отбора от група "А", и първите 5 от група "B" ще играят шампионски плейоф за оформяне на първата десетица, докато останалите ще се борят за оставене в Трета лига. Отборът на "Балкан 1929" ще се съревновава заедно с "Марек" (Дупница), "Чавдар (Етрополе), "Банско Тийм", "Пирин" (Гоце Делчев), "Септември II" (София), "Левски" Раковски, "Ботев" (Ихтиман), "Сливнишки герой" (Сливница), ЦСКА 1948 III (София) и "Славия II" (София).

В другата група пък са отборите на "Септември" (Симитли), "Рилски спортист" (Самоков), "Гранит" (Владая), "Оборище" (Панагюрище),
ФК "Кюстендил", "Надежда" (Доброславци), ОФК "Костинброд", "Вихрен" (Сандански), "Пирин" (Разлог), "Левски II" (София) и ЦСКА-София II.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , футбол , Югозападна Трета лига

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete