Събота, 20 Април 2024, 17:13

Георги Стоянов от СК "Сунг-ри Атлантик" със златен медал от държавно първенство

13 Май 2013, 11:37
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2438 3


На 11.05.2013 г. в Перник се проведе държавното първенство по олимпийско таекуон-до за кадети (11-14 г.). СК "Сунг - ри Атлантик" участва с двама състезатели - Владимир Николов до 33 кг. и Георги Стоянов да 53 кг. Изключителната си форма показа Георги, който спечели срещите си по безапелационен начин и завоюва златния медал. На финала Георги се наложи над състезател от разложкия "Чо Елит" с 14 - 0 и прекратяване на срещата във втория рунд поради явно превъзходство.
Малкият Влади, за когото това е първи сезон при кадетите, не успя да повтори постижението на Георги и загуби на старта от състезател на софийския "Херея". Влади все още не намира необходимата увереност в себе си, за да реализира големия се потенциал.
Докато Георги и Влади водеха битки на държавното първенство, Владимир Далаклиев провеждаше своята подготовка за предстоящото Световно първенство за мъже и жени в Пуебла, Мексико, на високопланинската спортна база Белмекен, заедно с хърватските национали. Там Влади проведе редица срещи със световния шампион Филип Гръгич, с който са преки конкуренти в категория до 68 кг.
След лагера на Белмекен на Влади предстои участие на турнира от клас "А" в Инсбрук, Австрия в началото на месец юни, а заедно с него ще вземата участие и Георги Стоянов, Мартин Атанасов и Цанислав Димов, за които това състезание е проверка преди предстоящите европейски първенства за кадети и младежи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 13:07

    Браво на шампиона!
    Упоритият труд на треньори и състезатели дава резултат!
    Само напред момчета. :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Май, 16:23

    БРАВО ГОШКО :D :D :СЕГА И ВИКТОР ДА ЗАПОЧНЕ ДА ТРЕНИРА И СТАВАТЕ ЦЯЛ ОТБОР!!!! ДА СИ ЖИВ И ЗДАВ И ВСЕ ТАКА УПОРИТ ЗА ГОРДОСТ НА ДАРЕТО И ДАНИ!!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Май, 22:04

    BRAVOOOO GEORGII !! samo taka i za napred

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete