Сряда, 15 Май 2024, 09:44

Геотехмин и "Елаците -Мед"АД подариха книги на три общински училища

29 Май 2015, 13:46
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1274 2


Поредната инициатива, реализирана в областта на образованието, от  служителите на Геотехмин и "Елаците-Мед"АД бе осъществена днес, като представители на дружествата предоставиха по 26 книги на ОУ"Хр.Ботев"с.Лопян, СОУ"Хр.Ясенов" и ОУ"Хр.Ботев"гр.Етрополе. Книгите са с различна тематика и са предназначени за ученици от всички възрастови групи.
Даренията се осъществяват в рамките на програмата за корпоративна социална отговорност "Култура и национална идентичност" на двете дружества, насочена към връщането и осъзнаването на духовните ценности у младото поколение в регионите, където, двете компании развиват дейност. Дарителите вярват, че с тази програма ще запазят у младите хора интереса към изкуството, историята и културата и ще ги подтикнат да търсят нови светове, упование и сила в духовното.По традиция от четири години даренията на книги от двете дружества се правят в периода от 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост до 1 юни - Деня на детето.Това е втората безвъзмездна инициатива на двете дружества за последните няколко месеца. Елаците-МЕД и Геотехмин организираха конкурс за стихотворение или съчинение, рисунка и родословно дърво "Родният края в моите очи" за ученици от 1 до 8 клас в седем училища - партньори от Етрополе и Средногорието.



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Фен на Геотехмин 29 Май, 15:55

    Браво на Цоло Вутов :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 29 Май, 20:05

    Перверзия се нарича това. Какво ви грее това зрънце вижте си боядисаната река, вижте си как мрат от отровния въздух хората.ако Цоло зарадва града с пречиствателни съоръжения и филтри по европейските стандарти, това вече е мисъл за хората всичко останало е перверзия

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete