Събота, 27 Юли 2024, 09:21

ГЕРБ-СДС представи листата си в Ботевград; Родопска гайда огласи пълния читалищен салон (ВИДЕО)

4 Юни, 14:35
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1033 0


Под звуците на родопска гайда и с песните на Николай Славеев, бе открита предизборната среща с кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР. Тя се състоя на 3 юни от 18,00ч. в Ботевград, в големия салон на НЧ „Христо Ботев-1884“, който бе пълен със симпатизанти. На видеостена бяха излъчени обръщенията на двамата местни кандидати в листата – Дамян Маринов, с преференция 103 и Николай Велков, с преференция 105.

„Пътната безопасност е моя лична кауза и досега съм инициирал редица конкретни мерки и съм подкрепял каузи за защита на живота на участниците в движението. Софийска област има два големи транспортни приоритета – ремонт на пътя през прохода Кашана и ремонт на пътя през прохода Арабаконак“, бе част от видеообръщението на Дамян Маринов към избирателите в Ботевград.

„Свързването на учениците и студентите директно с бизнеса е мой основен приоритет“, подчерта Николай Велко и още: „Осигуряването на практически опит и реални кариерни възможности на младите ще допринесе за прилагането на техните умения и икономическото развитие на страната. Вашето участие в изборния процес е от критична важност, за да прекъснем безвремието, на което ставаме свидетели през последните 3 години.“

„И на двамата ви пожелавам успех! Не е нормално Ботевград – втората по големина община в София област, с най-добрата икономика и локация, да няма представителство в НС!“

Това заяви от трибуната водачът на листата – Младен Маринов.

В края на предизборната среща, народният певец от Родопите – Николай Славеев, пожела на кандидатите на ГЕРБ-СДС успех на 9 юни с номер 22.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!





Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete