Неделя, 5 Май 2024, 20:27

ГЕРБ – СДС София област регистрира листата с кандидати за народни представители

7 Юни 2021, 16:21
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2291 13


Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Младен Маринов, заедно с областния координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова, регистрираха листата с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия – София област, за предстоящите избори на 11 юли.

„Обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да участват в обществено-политическия живот, да градят и поемат отговорност за своето бъдеще. Затова в настоящата листа за Народни представители са включени шестима от младежите на ГЕРБ – София област“, заяви Младен Маринов.

„Политическа партия ГЕРБ дава път на младите. Над 30% от листата на Коалиця ГЕРБ – СДС за Софийска област е съставена от членове на МГЕРБ. Както на предишните парламентарни избори, така и този път отново ще заложим на позитивна кампания и множество срещи и разговори с всички хора от населените места в областта“, коментира от своя страна областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова.

На първо място в листата е Младен Маринов, министър на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов. Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов, народен представител в 44-ото и 45-ото Народно събрание на Република България и областен координатор на ГЕРБ за София област. Трети в листата на ГЕРБ - София област е Васил Цветков, народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер. На четвърто място е Марин Маринов, юрист от Етрополе. Следва го Валентин Милушев, народен представител от 44-ото и 45-тото Народно събрание и общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Шестото място в листата е за Йоана Рашкова от Своге. Тя е финансист по професия. На седмо място е Антонио Тенев, лекар по професия, от община Костинброд. Следва го общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер. Девети в листата е Радостин Ялъмов, юрист по професия и заместник кмет на община Сливница. Десети е Юлиан Леков от община Своге, икономист по образование, член на СДС. Единадесети е Йоан Димитров, теолог от община Долна Баня. Дванадесети в листата е Коци Костадинов, предприемач от община Годеч. Тринадесето място е за Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп. Четиринадесети е Виктор Илиев, студент и член на ПП ГЕРБ - Ихтиман. Петнадесети е Цветан Сичанов, който е юрист по образование и член на ГЕРБ в Самоков. На шестнадесето място в листата е Борислав Борисов, еколог, член на ГЕРБ в Божурище.

Източник: balkanec.bg

Коментари (13)

  • Отговори (7) (7)
    1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 17:07

    Наглеци !

  • Отговори (8) (4)
    2. добавен от: анонимен 7 Юни, 17:07

    От лъжите си няма да се от учите :: уж давате път на младежите ама сте се натресли на първо и второ място вас си , дето народа не иска да ви види ,и ще почакате да гласува някой за вас ???

  • Отговори (5) (6)
    3. добавен от: Анонимен 7 Юни, 17:08

    Купете един костюм на етрополеца

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 21:09

      На снимката само той е с костюм ;)

  • Отговори (3) (6)
    4. добавен от: Анонимен 7 Юни, 17:23

    Един му е малко!!!

  • Отговори (5) (6)
    5. добавен от: Кънчо 7 Юни, 17:31

    Алчен за Власт

  • Отговори (6) (2)
    6. добавен от: Анонимен 7 Юни, 18:19

    Осмо, та дори и седмо място е практически неизбираемо.ГЕРБ не е във възход след новините за "подвизите" на експремиера, а той е вождът на тази партия. ИТН и ДБ ще увеличат броя на депутатите си от СО.Конкретно за Бд: МИР отива към небитието, Т.Н. и И.Г. се водят безпартийни, но е ясно накъде се насочиха. Тук ГЕРБ+Г.Г. ще победят, за съжаление. Дай боже освен ДБ и ИСМВ да повишат с протестния вот гласовете си.

  • Отговори (1) (3)
    7. добавен от: Помияра 7 Юни, 19:20

    Оставка митрафончетаас

  • Отговори (4) (5)
    8. добавен от: Анонимен 8 Юни, 06:13

    Кажи му Мазник и не го обиждай повече..

  • Отговори (2) (1)
    9. добавен от: Анонимен 8 Юни, 09:39

    Дали ще гощават ората в махалата този път ?

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Юни, 18:21

    Този път ще бъдат наблюдавани!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete