Понеделник, 29 Април 2024, 03:11

Готово е новото игрище за баскетбол

25 Август 2014, 15:51
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2750 9


Завърши ремонта на игрището за баскетбол. То е напълно готово и вече събира първите почитатели на популярния спорт. Спортното съоръжението се намира в ж.к. Север, срещу ЦДГ "Индира Ганди" и се ползва както от учениците, така и от жителите и гостите на града. Ремонтните дейности включват положена асфалтна настилка, монтиране на нов баскетболен кош и оградата на игрището. Новата спортна площадка е изградена със средства от бюджета на Община Правец. Реализирането й е с цел насърчаване на физическата активност и спорта сред младите хора.
През последната година Община Правец полага много усилия за възстановяване на спортната инфраструктура и за пореден път изпълни поет ангажимент.

Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Август, 18:07

    Много се радвам,че се правят нови спортни съоръжения в града,единствения проблем е,че може би не е точно там правилното място за него.Никак не е приятно децата да викат и да удрят по мрежата в 23:00 часа под терасата ти,когато искаш да си почиваш след дългия работен ден.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Август, 05:37

    Браво ! Този град от ден на ден става по - хубав !

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Август, 06:57

    А как е безработицата? Спортни съоражения,този,които, сега кмета тича да заплашва пенсионерите по селата да не се подписват да му върнат паметника в центъра на града,направи достатъчно много,но "светците" от Дивчов ръд и тях награбиха!Прави са хората,площадки под прозорците им.Да ги направят на кмета пред дома,складовата площадка зад бившата железария е отлично място и е близо и до училището и до центъра!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Август, 07:18

    Смешкото павлинчо е ангажирал антуража да пишат коментари!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: аз 26 Август, 07:38

    Под прозорците викат нашите деца, така сме ги възпитали. На всички детски площадки е така. Като минава 23,30 и деца на 14-15 години не са се прибрали родителите им не се ли питат какво правят по улиците.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Иван Вазов 26 Август, 09:19

    Ей дрътите айде малко уважение към нас все пак някои от децата за които споменахте искат да станат нещо и да си тренират, пък вие си затваряйте прозорците :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Август, 11:03

    Към #6 Който иска да стане "нещо" - става .... но не с уличен спорт /по площадките/ за тази цел си има стадиони, треньори и т. н, но явно първите 7 г. като ти липсват трудно ще разбереш. По-голяма простотия от тази площадка не бях виждал, на 5 м. от прозорците на хората, има стари хора, малки деца ..... но нали трябва да се "перат"пари. Голямо нещо, че в това село, при тези спортни бази са направили още една и то където не и е мястото?!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Август, 16:23

    На вас трудно ви се угажда ! Защо не се зарадвате за нещо ново , хубаво , полезно ? Вместо да тичат по улиците има места , където да играят децата ни . Чудвсна инициатива ! Браво !

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Август, 18:56

    #8 мисля си, че ако беше на нашето място да търпиш тупането на топката по всяко време на денонощието нямаше да викаш браво....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete