Понеделник, 20 Май 2024, 03:28

ГПЧЕ "Алеко Константинов" посрещна официално своите гости от четвъртата работна среща по проекта "Citactifs" (снимки)

10 Ноември 2012, 14:21
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2875 0


Учениците, които пристигнаха вчера за четвъртата работна среща по проект “Активни европейски граждани за устойчиво развитие” (Citactifs), бяха приветствани днес официално в училище, а след това посетиха изложбения център на фирмата „DASF”.

В 9:30 тази сутрин  ученици и учители от Румъния,   България,Германия, Франция и Италия бяха официално приветствани в ГПЧЕ „Алеко Константинов”. По стар български обичаи на входа бяха посрещнати от момичета с народни носии, държащи  питка и мед. След това думата получи госпожа Нели Тенева, която ги запозна още веднъж за предстоящите мероприятия. Госпожа Соня Делийска приветства гостите от името на училището и пожела на всички много незабравими мигове и приятни и ползотворни моменти.

След това всички отидоха в изложбения център на фирмата за преработка на полимери- „ДАСФ”. Там бе направена презентация на процеса на обработка на пластмасата, както и на производство на различни опаковки  за хранителната промишленост и фармацията.

След свободното време днес, учениците ще се съберат още веднъж в актовата зала на ГПЧЕ „Алеко Константинов”, където всяка от страните ще направи своя презентация относно изпълнените задачи и постигнатото по проекта в месеците септември-октомври. Утре групата ще посети пещерата „Съева дупка”, както и изложбения център на занаятите „Орешака” и Троянския манастир.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (254)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete