Понеделник, 29 Април 2024, 00:55

"Граммер България" АД в най-новото автомобилно предаване по телевизия bTV

6 Октомври 2016, 12:02
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7963


„Граммер България” АД е една от първите фирми, която ще бъде представена в пилотния епизод на най-новoто предаване на телевизия bTV „Auto Moto Show”, което тръгва на 9 октомври от 16 ч. За първи път у нас, в рубриката „Made in BG” Auto Motor Show ще представи най-бързо развиващата се индустрия в България - производството на компоненти за автомобили и ще бъде част от неделния телевизионен блок. Продуцент е арх. Любомир Станиславов, който е главен изпълнителен директор на „Auto Moto Cluster Bulgaria” и генерален представител на „Порше” за България. Първото издание на предаването наред с представянето на най-новите модели автомобили, ще покаже в рамките на 3-4- минутен клип  целия производствен процес в завода в Трудовец. По аналогия на предаванията на телевизия Discovery, телевизионният зрител ще види, как от суровия продукт излиза седалката на някоя от скъпите модели автомобили, произвеждащи се в „Граммер”. Това съобщи изпълнителния директор на завода Ивелин Георгиев. Изборът „Граммер България” АД да бъде една от първите фирми в предаването не е случайна. Предходния директор Дитер Еммерт  е един от съучредителите на „Auto Moto Cluster Bulgaria”, представляващ една от трите големи фирми в сдружението.
 
Идеята на продуцента Любомир Станиславов е в следващите епизоди да бъдат представени всички  доставчици за автомобилната индустрия в България. Тя вече произвежда над 5,5% от БВП на България и дава работа на повече от 35 000 души. Очакванията са пред следващите години, броят на работните места да се удвои, а автомобилната индустрия да спомогне за бързия ръст на българската икономика. Какво обаче стои зад тези цифри, зрителите ще видят само в Auto Motor Show по bTV.
 
 
Водещи на Auto Motor Show ще бъдат актрисата Яна Кузова, и професионалният инструктор с опит от най-големите писти и полигони в света - Владимир Кулев.  В ролята на Трендафил - майстора, който „разбира от всичко“, зрителите ще видят актьора Филип Аврамов – Фицата. В разнообразни рубрики с много хумор, свежо настроение и професионализъм тримата ще тестват последни модели автомобили, ще коментират, препоръчват, съветват и не на последно място - ще засягат социално значими теми, свързани с безопасността по пътищата на България.
Продуцентът Любомир Станиславов:
В предаването ще заснемем всички фирми на автомобилната индустрия в България. „Граммер” е първата фирма в предаването, защото е най-гъвкава и най-бързо откликна на нашата покана. Освен това тя е една от най-хубавите фирми в бранша. Едно предприятие, което е направено като образец и непрекъснато увеличава производството си. При заснемането, което направихме на 27 септември в Трудовец, използвахме най-модерната техника с екип от три коли оператори и монтажисти.


Източник: в-к "Балканец"

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete