Вторник, 30 Април 2024, 04:24

Гранична полиция ще строи нова ограда на участъка в Драгоман

20 Април 2021, 21:04
(1) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 2184 1


Главна дирекция „Гранична полиция” обяви обществена поръчка за "Проектиране, авторски надзор и изпълнение на строителство на обект: „Изграждане на нова ограда на района на РДГП Драгоман“.

Предметът на поръчката включва, проектиране и изпълнение на строителство –изготвяне на инвестиционен проект (проектиране), включително екзекутивна документация, изпълнение на предвидените в проекта строително-монтажни работи (СМР) и упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на обект „Проектиране, авторски надзор и изпълнение на строителство на обект: „Изграждане на нова ограда на района на РДГП Драгоман“.

РДГП Драгоман – ГДГП управлява имот, находящ се в гр. Драгоман, ул. „Захари Стоянов“ № 58. Имота е ограден с ограда, която е изградена от ламарина, монтирана между метални пръти върху фундамент. Дължината на съоръжението е около 800 м. Съществуващите оградни пана и фундаментите под тях са компрометирани, а на много места оградата е напълно разрушена. Наблюдава се отхлабване на металните колове и изгниване на ламарината. По дължината на оградата има три портала за транспортен достъп и една врата за пешеходен подход, при които се наблюдава провисване.

Предвижда се демонтиране на съществуващата ограда с врати, както и на съществуващите фундаменти.

Предвижда се нова ограда с три портала за транспортен достъп и една врата за пешеходен достъп по регулационната линия на имот УПИ I-специален обект, кв. 70.

Прогнозната стойност без ДДС е 90 000,00 лева. Криният срок за подаване на документи е 7 май 2021г.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: пенсионер 22 Април, 17:16

    Обърнете се към Валери Симеонов който е специалист по усвояване на европейски и държавни пари Както е известно по негово предложение бе изградена ОГРАДА на БТГ .Не влезе в парламента и не се е появявал по ТВ СКАТ Вероятно по подобие на Доган се е покрил по в някой от сараите си .Най вероятно в Козия рог край М.Търново .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete