Понеделник, 29 Април 2024, 11:21

Христо Захариев се сбогува с Балкан

21 Август 2023, 20:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1573 9


Още един основен играч от шампионския отбор на Балкан няма да остане в клуба и през следващия сезон. Става въпрос за Христо Захариев, който сам обяви раздялата си в социалните мрежи и остави емоционално послание. 

Ето какво написа той: 

“Трудно ми е да опиша емоциите си. Сбъднах една мечта да станем шампиони заедно - Балкан Ботевград! Невероятен сезон, страхотни съотборници и уникална ПУБЛИКА! С моето семейство сега поемаме в друга посока, но Ботевград винаги ще има специално място в сърцето ми”

Той беше един от лидерите през изминалия сезон, като имаше основен принос за спечелването на титлата, оставяйки средни показатели от 12.1 точки, 4.3 борби и 2.3 асистенции за 35 мача във всички турнири.

Захариев става поредният играч, който си тръгва от шампионите след Александър Гавалюгов, Константин Тошков, Павлин Иванов, Николаос Дипларос, Денг Адел и Мануел Суарез.


Източник: BGBasket.com

Ключови думи: БК Балкан

Коментари (9)

  • Отговори (7) (5)
    1. добавен от: Анонимен 21 Август, 21:41

    Поредната звезда си отива, ЗАЩО, въпрос с повишена трудност, и да и не,защото ако на тия момчета които са лицето на Ботевград и ни донесоха толкова радост, емоции и титли бяха дадени повече пари за възнаграждения нямаше да е така. Ние феновете можеше да дадем своята помощ с парични дарения, но не Ние сме само консуматори и викаме ура и браво. Заслужаваме си съдбата и трябва да се засрамим и да се опитаме да спасим и малкото което е останало.

    • (17) (3)
      1. добавен от: Гост 21 Август, 21:51

      Смешен, иди дари на болницата, на училище, на дом! То две лампи светещи една до друга няма, тоя баскета тръгнал да жали!

    • (2) (3)
      2. добавен от: Анонимен 21 Август, 22:15

      Пишеш,глупости, ама иначе си на първа линия в Арена на срещите на Балкан. Биеш тупана и се хвалиш какъв голям фен си и когато някой истински почитател изисква да го докажеш, почваш да нападаш и да си съчиняваш. Нищо безплатно няма, господично,а това, че Балкан ти дава безценно зрелище,като бонус, го оценявай и дерзай.

  • Отговори (6) (2)
    2. добавен от: Анонимен 21 Август, 22:02

    Та малко ли им даде кмета ,та и парични дарения да им дажаме.МОЛЯ,МОЛЯ
    ! :!:

    • (6) (11)
      1. добавен от: Анонимен 21 Август, 22:32

      Балкан е малкото останала радост на хората от Ботевград, така,че не гледай какво дава кметът, а си задай въпроса, ние какво дадохме. Всеки ден даваме пари за плюскане, пиене, почивки и други, а не можем да отделим малко за стойностното, ако не искаме Ботевград да се обезличи трябва малко да забравим егоизма,собственото си его и да оценим това което имаме.

    • (8) (0)
      2. добавен от: Анонимен 22 Август, 10:25

      Наистина ли си мислиш, че баскетбола ни е радост в Ботевград, пребройте се феновете и тогава пиши! Имаше една анкета и тя ясно показа какво искат ботевградчани!

  • Отговори (2) (2)
    3. добавен от: Анонимен 21 Август, 23:12

    Има един познат такъв псевдо фен,пали се, хвали се синът бил едва ли не талант и тренирал баскетбол,ама иначе дребна душица, дай му да се снима на маса с чаша или с голия си тумбак на морето, чуе ли че за нещо трябва да се дава и лев се потапя от такива фенове ,трябва да се дистанцираме нека си седат по масите и веят голите тумбаци по морета и басейни ние ще сме в залата и ще подкрепяме,истински отбора който обича ме.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Август, 14:58

    1 - Дай им дарение на баскетболистите - кой те е спрал

    • (2) (1)
      1. добавен от: Анонимен 22 Август, 17:16

      Аз ще дам и с двете ръце, а ти какво направи псевдо фен,който се бие в гърдите за Балкан, иначе пъчи тумбак по маси и почивки,иначе не може да отдели и лев за най стойностното в момента в Ботевград. СРАМОТА.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete