Сряда, 8 Май 2024, 20:45

Играчите на Лукойл гостуваха на учениците от ОУ "Васил Левски"- Правец (Снимки)

12 Февруари 2014, 13:54
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1709 1


Отборът на "Лукойл Академик" продължава своята инициатива - "Спортът и образованието – ръка за ръка". 
Очакваната среща от страна на учениците от ОУ "Васил Левски"- гр.Правец с любимите баскетболисти от "Лукойл Академик" е вече факт. В Актовата зала на училището, директора Илиана Котова, посрещна делегацията от отбора на "Лукойл Академик". На срещата с учениците присъстваха Георги Давидов - Помощник-треньор, Румен Гунински- мениджър на "Лукойл"  и играчите Божидар Аврамов, Димитрис Вергинис, Киърън Ачара, Николай Грозев и Крис Минков.  Ники Грозев е бивш възпитанк  на Основното училище в Правец и е любимец на местните тийнейджъри.
С кратко слово се обърна към присъстващите директорът на учебното заведение Илиана Котова - „За нас е огромна чест, че ни удостоихте с внимание и зарадвахте най-вече спортистите от нашето училище. За втора година в ОУ "Васил Левски" имаме ЗИП по спорт - "Баскетбол" от 1- ви до 7- ми клас с треньор Марио Христов".
Желанието на баскетболистите бе да дадат пример на младото поколение и да покажат, че в спорта образованието е приоритет, както и в образованието спортът трябва да бъде винаги сред най-важните предмети при подрастващите. 
Баскетболистите, които гостуваха в училището се представиха пред учениците, а те не пропуснаха да задават своите въпроси към тях. Момче от трети клас, което е родено в Гърция зададе въпросите си към Димитрис Вергинис на гръцки език.
Баскетболистите дадоха автографи и се снимаха с многобройните си фенове. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: nujno e da ne znaete koi sam 12 Февруари, 15:56

    e kak bez snimki i az se snimah dori i sam mnogo shtastliva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (224)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete