Вторник, 7 Май 2024, 02:55

Информационна кампания в община Правец

23 Март 2020, 11:31
(1) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 1268 3


В община Правец през последните дни бяха разлепени разяснителни материали из целия град във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и разпространението на COVID-19, включващи и обръщение от Кмета на общината.

Такива вече има и на ключови места в селата на общината. Презентация с това какво да предприемем, за да се опазим от заразяване, се прожектира и на видеостената в центъра на града.

Нека се информираме, нека опазим себе си, близките си и цялата ни община!

Община Правец Ви призовава - спазвайте строги хигиенни мерки!



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (4)
    1. добавен от: Анонимен 23 Март, 12:00

    На тоя свят има баланс, всички сме видели, че се връща. Медузите реещи се без мозък, които въпреки че нямат нито един смислен отговор до сега, а продължават да подкрепят това поробване, ще плащат с най-милото си. Кармата няма да ви подмине, ще се молите за тоя вирус.

    Не ходите ли всяка година болни да се блъскате като говеда по обшествени места?!! Не измираха ли хора до оня ден от грипове и настинки?!! Защо американските войници си се разхождат най-спокойно в Италия без грам предпазни средства, нали е зомби апокалипсис там и всичко измира??!!! Защо мърши още сте живи като е толкова бърз и смъртоносен тоя вирус, по тая логика още преди три месеца трябваше да сте измрели, колко народ пътува?!! Защо на смешни 100 бройки им казаха ПАНДЕМИЯ?!! Защо не се казва нищо за оздравели?!! Защо като скапаните некролози са толкова уязвими, които УЖ толкова пазите не са изолирани, а ви завират вас мърши на кучето в задника?!! Защо предишните годините не ги пазехте или те чак сега станаха уязвими на грипове?!!! Защо зъболекарските кабинети работят?!Защо депутати се гъчкат в стаичка без грам предпазни средства, нали е много смъртоносен?!! Защо китайски медици изнасят тайно информация, че гугъл и ютюб трият техни клипове и оставят само такива с претъпкани клиники?!! Защо се трият и клипове на наши военни, които предупредиха още миналата година какво ще стане?! Защо се трият и мнения различни от на безмозъчното стадо?! Защо веднъж казват, че ваксина няма, а отговора за войниците в Италия, е че те СА ВАКСИНИРАНИ?! Защо сте така долна, лицемерна и умствено изостанала паплач?! Милион въпроси и един единствен отговор- ужас, апокалипсис, измря народа, гледай ги тия буклуци ще ми излизат!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Март, 19:15

    Да се пази кмета,че без него сме за никъде.

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Март, 11:30

    Селата Правешка Лъкавица , Калугерово и Своде
    вече са изолирани от снежното време , нямат ток , нямат и телефони вече . Нямат шанс да се заразят с Корона вирус , освен ако общинари не мобилизирате отново пожарникарите да отворят
    пътя да почистят клоните , които останаха от предното "БЕДСТВИЕ". !!¡!!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete