Понеделник, 6 Май 2024, 06:49

Инициативният комитет набира доброволци за референдума на „Шоуто на Слави”

7 Януари 2016, 13:02
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2189 25


Подписката за референдума, иницииран от „Шоуто на Слави”. продължава в цялата страна, а крайният срок е до 10 февруари 2015г.
В Ботевград тя стартира на 11 ноември 2015г., като до момента своя подпис са положили около 4000 жители на общината. Подписите са предадени на Инициативния комитет на Шоуто, каза председателят на комитета в Ботевград Стоян Иванов.
Той добави още, че Инициативен комитет Ботевград набира доброволци за събирането на подписи на територията на цялата община. Повече информация може да получите на телефон 0886 402 539.
 
До момента в страната са събрани около 250 000 подписа, анонсираха двама от сценаристите в „Шоуто на Слави” Тошко Йорданов и Филип Станев. Тези подписи обаче далеч не са достатъчни, тъй като по закон са нужни 400 000, за да се състои референдумаВъпросите, които включва подписката за провеждане на референдума, може да си припомните тук.
„Ние, българите, ако искаме да променим нещо, ако ни интересува какво става в държавата, би трябвало в оставащия месец да направим едно елементарно усилие да отидем да се подпишем. Ако голямата част от българите не смятат, че е важно да се чуе тяхното мнение, в крайна сметка няма да има референдум”, добави Тошко Йорданов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (25)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Януари, 13:39

    "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
    Алберт Айнщайн

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Януари, 13:48

    И Слави, също като Боко, е един слабообразован, некадърен за нищо и нагъл простак! Това е "елита" днес! Но явно това са идеалите на "българския" народ...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Януари, 14:04

    От коментарите ви е ясно само едно-изобщо не сте си направили труда да прочетете защо се събират тези подписи.Не говорете наизуст,информирайте се

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Януари, 15:46

    Къде в града се събират подписи,вчера не видях никъде?В почивните дни ще има ли подписка?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: ахъм 7 Януари, 15:49

    Прав е №3, трябва да е ясно за какво се събират подписите!

    ОБЯСНЯВАМ:
    1. ЗА КАКВО:
    Подписите се събират за промяна на Конституцията така, че всички депутати да се избират мажоритарно, за да може на олигарсите да им е по-лесно да си ги купуват. А за да им е още по-лесно - разбирай по-евтино, с тези подписи се иска и намаляване на броя на депутатите.
    2. КОЙ СЪБИРА ПОДПИСИТЕ:
    В Ботевград това е човекът, който категорично доказа, че за пари е готов да стане привърженик, член и активист на която и да е политическа партия - вече обиколи 4-5. В това число - сега се кипри в първите редиците на съветниците от кохортата на кметувалия доскоро Гого-Напальон дьо Навач.

    3. ЩЕ ИМ СЕ ВЪРЖЕТЕ ЛИ, УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ????

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Януари, 15:56

    Много ясно че ще се подпишем,тая подписка ако успее ще бъдат затворени устите на 11000 тиквеници в града и доста повече такива в страната.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: ахъм2 7 Януари, 16:06

    Браво на №6!
    Човекът си казва точно - ние 11-те хиляди в Ботевград избрахме Иван пред Тухлата и Стоян, а те си искат Гого за кмет!

    ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ПОДПИСВАТ????

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Януари, 16:30

    Много добри доводи №5! Много умно! Гогата като пазаруваше по време на изборите, да не би да стана кмет? Със сегашната система, няма никакъв проблем да ти сложат едно неграмотно прасе в листата и това прасе да стане депутат... то това май вече се е случвало като се замисля. Ти знаеш ли кои са народните представители от твоя район в момента? Ако знаеш и смяташ, че техния избор е удачен, значи системата за теб просто работи добре и няма нужда да се подписваш.

    Подписката в момента е за това ДАЛИ да се проведе референдум или не. Ако се проведе, всеки който не е съгласен с предложенията може да гласува с "НЕ". Не виждам нищо лошо в това да се питат хората какво мислят.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 7 Януари, 16:34

    номер 7 е нагледна илюстрация на порочната система която затри държавата под формата на идиотски колективни и "еднолични" тиквени и 'Иванови" (не само Костови) коалиции.Точка.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 7 Януари, 16:38

    :arrow:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete