Събота, 27 Април 2024, 08:43

Инж.Румяна Запорожанова напусна общинската администрация

5 Април 2016, 13:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5499 98


Инж. Румяна Запорожанова, която изпълняваше длъжността Началник отдел „Общинска собственост, ТиТ”в община Ботевград, официално напусна на 31 март. С утвърждаване на новата структура и численост в общинската администрация й е било предложено да остане на работа в отдела като Главен експерт „Общинска собственост”, но тя е отказала.

Инж. Запорожанова оглавяваше звеното в общината повече от 20 години. За овакантеното място предстои да бъде обявен конкурс, съобщи зам.кметът Борис Борисов.

В момента тече конкурса за длъжността Началник отдел „Териториално и селищно устройство”. До изпит са допуснати и шестимата, подали документи за участие в него. Това са Стоил Атанасов, Сашо Денкин, Валентина Вичева, Мария Пеева, Тихомир Иванов и Румен Николов. Те ще се явят на тест на 18 април от 10.00ч, след което предстои интервю с издържалите теста кандидати.

Източник: balkanec.bg

Коментари (98)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:09

    Правилно ,жената има достойнство не е подлагач като Цеца Иванова ,Иван агронома, Божкова, Акушерката тези са такива подмазвачи хора без морал и достойнство.От изброените едва ли някой ще се справи.Този така наречен кмет без образование,ще е най- калпавия от всичките преди него.Много плюеха по Георгиев но това ще остане което той е направил ,от тук нататък тези ще спят четири години и ще са на хранилка.На изброените личности не им прави чест а, те са най облагодетелствани от предишния кмет. Целия град го знае и го вижда ,нямат ли поне малко достойнство.Запорожанова е умна и най-вече кмете...... има образование ,жената е инженер завършила е не е с подарена или купена диплома.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:12

    Кмете , много се изложи ти си бил по гаден от Георгиев,какво ти пречеше администрацията нали нямаше да има уволнения.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:15

    Чудесно! :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:16

    Запорожанова има образование.Правилно ням да работи с човек без образование какъвто е кмета.Освен да върши простоти от както е встъпил в длъжност до сега нищо не свърши за доброто на града.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:16

    Време е за некорумпирани служители.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:16

    Браво Руми никога не съм се съмнявала, че си човек с достойнство и чест за пореден път го доказа. У спех и не обръщай внимание на тези които ще те засипят с простите си и жлъчни коментари в статията. Ти си на светлинни години от тях, но те няма как да го разберат горките.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:18

    И какво, ако напуснат изброените от теб лица, №1? Тулата ще им даде тиквен медал, но децата няма да им храни.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: А 5 Април, 14:21

    Номер 1 ,ти сигурно си от тези, освободените ,на които не им е предложена друга работа.Кметът имаше възможност да прецени през последните четири месеца кой какво може.Явно е оценил , че ти за нищо не ставаш, освен да се подмазваш и за това си освободен- да не говорим за това колко си грамотен, то личи от написаното.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:21

    За сметка на Запорожанова, ти, №4, нямаш никакво образование. ОТКАКТО си започнал да пишеш простотии, ДОСЕГА нищо умно не си написал.

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete